Hevik Scirocco Light kabát

Különösen „nehéz” időszakban, a járvány sújtotta piacra vezeti be könnyű, nyári viseletre szánt újdonságait a Hevik. A márka legsikeresebb termékeinek megjelenése ebben a formában mind kialakításában, mind árát tekintve „könnyedebb”. Az eredmény, kilenc megfizethető férfi és női ruha összeállítás, és idetartozik a márka igazi klasszikusa a Scirocco is. A nyári kabát újraértelmezését érthetjük itt a „light“ változat alatt.

A meleg idő megérkezésével és a normális életbe visszatérésbe vetett hittel jön a vágy, hogy az ember több időt töltsön a szabadban vagy a városban motoron.

Hevik Scirocco Light


Tökéletes időzítéssel, a Hevik erre az időpontra készítette el új kollekcióját, amelyet kettős jelentésű és szellemiségét meghatározó „LIGHT” névvel mutattak be. Az egyik jelentés a fény, mint egy új fényes fellendülés az elmúlt nehéz hónapok után, valamint másik értelmezésben ennek a kollekciónak a „könnyű” jellege. Sokoldalúbbá és elérhetőbbé vált árban, köszönhetően a ruhák és kiegészítők kialakításának és a technikai megoldásoknak. A kilenc újdonság között két termék most kerül először értékesítésre, a Wrap és a Tread néven futó sisakok. Emellett a korábbi HEVIK kollekciók ruha darabjainak néhány újraértelmezését is láthatjuk, amelyek az évek során különösen sikeresek voltak. Ezek közül a Scirocco Light a nagyvárosi nyüzsgéshez jól illeszkedő nyári kabát kerül most reflektorfénybe.

Hevik Scirocco Light

A nyári motorozáshoz készült felső jó szellőzést garantál, a poliészter külső szövet nagy hálós betétekkel szolgálja a klíma komfortot a mellkason, az ujjak hátsó és belső részén. A kivehető, szélálló membrán jól jöhet kicsit hűvösebb reggeleken. A biztonságot szabványos CE protektorok biztosítják a vállon és a könyökön, valamint a gerincvédőnek is kialakítottak egy zsebet. A dzseki tele van hasznos és finom részletekkel, mint a neoprén gallér szegélyének rögzítése, a kabát-nadrág összekapcsolhatóságának lehetősége, a csuklónál lévő heveder állíthatósága vagy a vállon lévő fényvisszaverő betétek. A kabát cipzárral zárható. Összesen öt zsebet alakítottak ki, ezek közül három külső (kettő a csípőnél és egy praktikus mellzseb), valamint két belső, az egyik Napoleon kialakítású.

Hevik Scirocco Light

A Scirocco Light férfi és női fazonban is elérhető. Szín összeállítását tekintve a kínálatban megtalálható a népszerű, jól láthatóságot fokozó fluoreszkáló sárga betétes és a fekete-szürke kombináció. A ruházat az EN 17092: 2020 harmonizált szabvány „A” osztály előírásainak megfelel, a külső és belső rész poliészter, ahogy a kivehető szélálló membrán is. A protektorok a vállnál és könyöknél a CE EN 1621-1 szabvány követelményeit teljesíti, a gerincvédő zsebbe a Hevik HFB Protector 2. szintű és az új H-CB Protector 2. szintű védőelemeit ajánlja a gyártó. Hölgyeknek XS-től 2XL-ig, uraknak S-től 4XL-ig tartó mérettartományban készülnek a kabátok.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes