Triumph Speed Twin 1200 Kappa kiegészítőkkel

A 70-es évek stílusában készülő Triumph roadsterhez készítettek kiegészítőket a Kappánál. Egy modern klasszikushoz illeszteni a kollekció meglévő részeit, mindig kihívást jelent. A nyereg nagyobb kényelmének megőrzése és a poggyász számára elegendő hely biztosításához szükség van extra stílus ismeretre és éles szemre a részletek összeillesztése érdekében. Ebből a szempontból a Kappa mindig válaszolt a kihívásokra, amit az itt bemutatásra kerülő Triumph Speed ​​Twin 1200 esete is jól mutat.

Az alapkoncepcióban a Rambler puha táskák játszották a főszerepet és ehhez készült egy sor egyedi. A Triumph kínálatának csúcsa közelében elhelyezkedő modell olyan nevet visel, amely része a márka történelmének.

Triumph Speed Twin 1200 – Kappa


Az első Speed ​​Twin, amelyet soros, kéthengeres motor hajtott 1938-ban született! Azok számára, akik napjainkban ezt a modellt választják, minden bizonnyal igénylik a régi idők szellemiségét, ugyanakkor szükségük van néhány csomagszállítási megoldásra. Úgy tűnik, hogy a Kappa ezt a feladatot is sikeresen oldotta meg az 1200-as 2019 -20-as verzióján.

Triumph Speed Twin 1200 – Kappa

Kezdjük a fényes fekete kivitelű acélcsőből készült KR641 hátsó tartóval, amely csomagtartóként vagy a K636 Monokey platni támaszaként használható, és kompatibilis felfogatási lehetőséget kínál egy felső dobozhoz. A Kappa azonban a Rambler gyönyörű RB101 táska kombinációjára szavaz, ami PVC bevonattal ellátott poliészterből, és kivehető 190D nylon belsővel, valamint vízálló varratokkal garantálja a táska belső részének szárazságát. A négy kapcsos rögzítés oldásával, és a csomaghoz kapható párnázott vállpánttal vagy fogantyúval könnyedén leemelhető a motorról és vihető vállon vag kézben.

Triumph Speed Twin 1200 – Kappa

A lámpa fölé a KA201 füst színű szélvédőt ajánlják, kompakt méretei követik a kerek fényszóró alakját, és diszkrét védelmet nyújtanak a menetszéltől. Méretei: 29,5 x 32,5 cm. A plexi felszereléséhez a Speed ​​Twin 1200-ra gyártott speciális illesztőkészlet nyújt segítséget. A gyönyörű Speed ​​Twin tankra egy másik Rambler szövet táska egészíteni ki legjobban az összképet. A gyártó honlapján ezek megtalálhatóak, mégis az RB103 talán a legjobb megoldás. Ugyanazokból az anyagokból készül, és ugyanolyan garanciát vállalnak a vízállóságra, mint a fent említett RB101-nél.. A „ROLL TOP” rendszer segítségével zárható, négy mágnessel vagy hevederrel rögzíthető a tartályra.

Triumph Speed Twin 1200 – Kappa

A könnyű szállíthatóságról párnázott vállpánt gondoskodik, amely D-gyűrűk és rögzítőhorgokkal kapcsolható a táskához. A hengerek és a motor védelmére a KN6410 a legjobb megoldás. Ez egy bukócsövet takar, ami 25 mm átmérőjű acélcsőből készül és feketére festik.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes