Husqvarna-Replay kollekció

A Husqvarna és a prémium olasz ruházati márka, a Replay együttműködésének eredménye egy ruhakollekció, amely kifejezetten a stílus tudatos vásárlókat célozza meg. A tulajdonosok egyre inkább a motorkerékpárjukat részesítik előnyben a mindennapi közlekedésben, és egyre nagyobb az igény a városi mobilitási termékek iránt is, amelyek kényelmet és biztonságot nyújtanak motorozás közben, ugyanakkor kényelmesek és a jó megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

A farmer nadrág úttörő a maga nemében, míg a hagyományos motorkerékpáros farmer két rétegből áll, a Kevlar és a pamut kombinációjából, addig a Replay által gyártott nadrágokban egyetlen réteget használnak.

Husqvarna-Replay kollekció


Ezzel a kényelem és a védelem egyszerre jelenik meg a hagyományos külcsín megtartásával. Ez a szövettechnológia egyesíti a Replay prémium Hyperflex farmerját Cordura szállal, egyetlen rétegben összefonva, hogy lehetővé váljon a ruha szabása trendeknek megfelelően.

Husqvarna-Replay kollekció

A farmer így a motoros ruházatokra vonatkozó szabvány szerinti B minősítéssel rendelkezik, kopásállósága 45 km/ó sebességig biztosított. A szövet további előnye, hogy a belőle készült ruhadarabok fele olyan tömegű, mint a motorkerékpár ruházat részeként kínált farmer. A szerves szálak és az egyrétegű technológia légáteresztővé teszik, és akár 50% -os nyúlási képességgel biztosítja a kényelmet.

Husqvarna-Replay kollekció

A stílusos és funkcionális Replay mellény szintén a kollekció része, és a dinamikus nyújtható paneleknek köszönhetően garantálja a szabad mozgást. A belső és külső zsebeket egy könnyen hozzáférhető, cipzáras hátsó zseb egészíti ki. Finom Husqvarna nyomat díszíti a bal mellkasi részt. A Replay Zip kapucnis puulóver sötétkék vagy fekete színben kapható, meleg és praktikus, cipzárral és zsebbel, Husqvarna emblémával díszítve.

Husqvarna-Replay kollekció

A Replay Crew Neck Tee szürke vagy a motorkerékpár márka ismerős sárga színében kapható. A póló mell részén büszkén Husqvarna logóval készül.
A REPLAY 2020 óta a Husqvarna Motorcycles Moto3 csapat hivatalos szponzora. A márkák tökéletes csapattársakká váltak, mindketten híresek a stílusos, csúcskategóriás termékekről és az innováció iránti elkötelezettségről.

Husqvarna-Replay kollekció

A közelmúltban tíz gépből álló, korlátozott példányszámú exkluzív alkatrészekkel és grafikával készült Vitpilen 701, 701 Supermoto és a 701 Enduro LR szerepelt a sorozatban, amelyeket celebek kaptak meg. Az új Husqvarna-Replay ruházati kollekció mostantól elérhető (országonként eltérő) a hivatalos Husqvarna kereskedésekben és a Replay üzletekben.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes