Hevik Tucson

Alkalmi megjelenés technikai háttérrel, talán így lehetne legjobban jellemezni a Hevik motoros farmereit, ami méltán népszerű ruhadarab a motorosok körében. A legújabb Tucson az elvárásoknak megfelelően hozza a hétköznapi stílust és a technikai ruhák tökéletes kombinációját kínálja.

Kényelmes, kötetlen, időtálló és a minden alkalomra felvehető farmer kétségtelenül megérdemli, hogy helyet kapjon minden generáció legsokoldalúbb és legkedveltebb ruhadarabjai között, nemtől és életmódtól függetlenül.

Hevik Tucson


Eredetileg „elpusztíthatatlan” munkaruhának tervezték, de az idők során ez a nadrág fontos kulturális szerepet töltött be, ami az ötvenes és a hetvenes évek között a szabadság és a fiatalos lázadás szimbólumává vált, még a motorosok körében is. Mint igazi divatikon, még ma is aktuális. A HEVIK „könnyű” ruházat alatt szerepelteti az időtálló farmert (ár szempontjából is), így a Tucson farmer is itt kapott helyet.

Hevik Tucson

Férfi és női változatban is kapható modell viselői nagyra értékelik majd a magas szintű kényelmet motorozás és séta közben egyaránt. Ez a magas derekú, egyenes szabású és a szövetbe szőtt elasztánnak köszönhetően nagy mozgásszabadságot garantál. Kinézete egy hagyományos, szegecselt, egyenes szárakkal rendelkező, öt zsebes, kontrasztos varrásokkal és hagyományos kék kőmosott színben nem üt el az utcai változatoktól.

Hevik Tucson

De ne tévesszen meg senkit a lezser megjelenés, a Tucson magasságban állítható térdvédőkkel és csípő protektorokkal készül, ami megfelel az EN 1621-2012 szabvány 1. szintjének. A nadrág az EN 17092-4:2018 „A” harmonizált szabvány kritériumainak is megfelel. A férfi méretek 46-tól 58-ig tejednek, a női kollekcióban 40-es a legkisebb és 50-es a legnagyobb méret.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes