BMW CE 04 a rendőrségnek

A BMW Motorrad Hollandiával együttműködve a gyártó két újdonságot mutatott be a hatósági motorkerékpárok Milipol kiállításán Párizsban. A belsőégésű motorral szerelt R 1250 RT, F 750 GS és F 850 ​​GS rendőrségi változata mellett bemutatkozott a BMW CE 04 rendőrségi változata. A jövőbe mutató, fenntartható e-mobilitás jegyében született modell a városi területeken teljesítenen szolgálatot.

A néhány hónapja bemutatott új CE 04 különösen fontos szerepet tölt be, hiszen a dinamikus, környezetbarát elektromos robogó nemcsak a hatósági követelményekhez szabott koncepciót kínál, hanem rugalmas opciókat is. Az új CE 04 egyúttal a BMW-csoporton belül a fenntarthatósági stratégia előremutató eleme, amelyben a vezetési élmény messze túlmutat az A-ból B-be való eljutáson.

BMW CE04


Az elmúlt évek és évtizedek során már jelentős mércéket állítottak fel a BMW-k, kezdve a felhasznált erőforrásoktól, az energiafogyasztáson át az újrahasznosított alkatrészek arányáig. A 30 kW (41 LE) teljesítményű erőforrásával a végsebesség 120 km/ó, ami nem csak a városban, hanem autópályákon is gyors haladást tesz lehetővé. 60,6 Ah (8,9 kWh) teljesítményével az új BMW CE 04 bőséges akkumulátor kapacitással rendelkezik, és körülbelül 130 kilométeres hatótávolságot biztosít. Ez biztosítja a megbízható és károsanyag-kibocsátásmentes utazást a városi környezetben és közelében. Emellett az új CE 04 hatósági verziója számos műszaki olyan jellemzővel is rendelkezik, amelyek megbízhatóvá, kényelmessé és mindenekelőtt biztonságossá teszik a mindennapi használatot. Ilyen a rövid töltési idők és az autókban használt rendszeren alapuló töltési technológia, az ASC (Automatic Stability Control), a DTC (Dynamic Traction Control), három vezetési mód „ECO”, „Rain” és „Road”, és „Dinamikus” vezetési mód a még sportosabb vezetési stílusért külön kérésre.

BMW CE04 Milipol

Emellett stabil felfüggesztés és váz, erőteljes fékrendszer ABS-szel, 10,25 hüvelykes színes TFT képernyő integrált térképes navigációval és széleskörű csatlakozási lehetőséggel alapfelszereltségként. Erőteljes LED világító testek mindenhol, szélvédő, tárolórekeszek oldalt és elöl, valamint személyre szabható ergonómia a többféle ülésnek köszönhetően. Speciális felszereltség az új BMW CE 04 hivatalos verzióihoz: LED villogó lámpák elöl és LED jelzőfény hátul, sziréna, kiegészítő kapcsoló a fény- és hangjelzés vezérléséhez. A sorozatgyártású járművekhez hasonlóan a hatósági járművek is a BMW Motorrad berlini gyárában készülnek, és beépülnek a sorozatgyártási folyamatba. A kifejezetten a hatóságok és intézmények igényeire szabott BMW Motorrad opcionális kiegészítők és opcionális felszerelések gyári kínálata több évtizedes tapasztalatot és fejlesztést tudhat maga mögött, legyen szó rendőrségről, vámhatóságról, műszaki segélyszervezetekről, tűzoltóságról, katonaságról, kíséretről vagy nehéz teherszállítás támogatásáról, a BMW Motorrad mindig tud személyre szabott hatósági járműveket kínálni.

BMW CE04 Milipol

Ennek megfelelően az új CE 04 is, mint az R 1250 RT-P, F 750GS-P és F 850GS-P a hatósági változatokban sokféle felhasználásra konfigurálható. Az opcionális felszereltség be van építve a jármű sorozatgyártásába, és így garantálja a legmagasabb szintű folyamatmegbízhatóságot és minőséget. Ez ellentétben áll azzal, amit más gyártók egyszerűen csak kiegészítők elhelyezésével, átalakításokkal vagy teljesen egyedi járművek készítésével oldanak meg.

Szöveg: Buny

Kép: BMW

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes