Ducati ruházat 2022

A 2022-es kollekció olyan funkcionális ruhákat tartalmaz, amelyek még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik egy Ducati vezetését. Ezeket a termékeket a Centro Stile Ducati tervezte, és az ágazat legjobb vállalataival együttműködve készítették el. A legjobb minőségű anyagokat használják, amelyek hosszú élettartamot és kitűnő védelmet garantálnak a használójának. Ezen kívül hétköznapi viseletre alkalmas termékek is helyet kaptak a kollekcióban, amelyek tökéletesek a mindennapi használatra, és kifejezik a MotoGP és Superbike világbajnokság hivatalos Ducati gyári versenyzői iránti érzelmeket is.

A Ducati Performance Wear kollekció négy ruházati ágra osztható: Racing a pálya használatra, Sport a sportos közúti túrákhoz, Touring utazáshoz és Urban a városi kihívásokhoz, természetesen a védelem kompromisszum nélkül minden esetben. A Ducati számára a biztonság továbbra is kulcsfontosságú elem a termékei fejlesztésében. Példa erre az új Ducati Corse Power sisak a versenyszektorból.

Ducati Corse Power sisakkal


Ez a Drudi Performance által tervezett és egy Arai modellen alapuló sisak SNC2 szálból (Structural Net Composite) készült, rendkívül ellenálló és sima felülettel rendelkezik. Ez lehetővé teszi az ütés során keletkező energia eloszlását, így kiváló védelmet biztosít. A szabadalmaztatott EPS belső héj speciális profillal rendelkezik, és különösen erősen párnázott területei védik a vezetőt. A napszemüveges rendszer széles látómezőt biztosít, míg a szellőzés meleg manőverek során is megfelelő friss levegőt szállít a hútéshez. A Sport ruházati vonalon belül két új ruhadarab található, amelyek a stílus feláldozása nélkül ötvözik a biztonságot és a kényelmet. A Speed ​​​​Evo C2 bőrdzseki aszimmetrikus kialakítású, amely kifejezetten sportos megjelenést biztosít, egy csipetnyi kifinomultsággal és modernséggel.

Ducati Heritage C2 bőrdzseki

A mozgásszabadság és a kényelem CE-tanúsítvánnyal rendelkező biztonsági funkciókkal párosul. Ez magában foglalja a vállakon és a könyökön lévő védőeszközöket. A kabát vállán további műanyag betétek találhatók, de hát- és mellvédő használata sem kizárt. A kabát a csípőrészen lévő cipzárral a nadrághoz rögzíthető. A Ducati Corse Tex Summer C3 kabát viszont kifejezetten meleg és párás éghajlatra, valamint a nyári szezonra készült. A kivehető, szélálló belső bélésnek, valamint a kiváló szellőzést biztosító háló és könnyű szövet keverékének köszönhetően a legmelegebb napokon is kiváló belső komfortot garantál. A ruha biztonságáról alumínium betétek gondoskodnak a vállakon, kompozit könyökvédők és hátvédő előkészítés teszi teljessé a passzív biztonságot. A Touring ruházatok között két olyan ruha tűnik ideális útitársnak, amely minden utazást felejthetetlenné tesz.

Ducati Tour C4

Mindkettőt Aldo Drudi tervezte, és a Ducati gyártja. A Tour C4 kabát/nadrág kombináció egyesíti a funkciót és a megjelenést: könnyű és tartós, praktikus és gyorsan állítható. A Tour C4 jellemzője a kar, a derék és a csípő szélességének beállítása. Szellőzőnyílások is vannak a karokon, a mellkason és a lábakon. A vízálló és légáteresztő membrán, valamint a steppelt kabát formájú, külön is hordható termikus bélés minden időjárási körülmény között hatékony társsá teszi ezt a ruhadarabot. A biztonságot a vállakon és a könyökön lévő CE minősítésű protektorok garantálják. A kabát hátvédővel kombinálható. Az Atacama C2 ruha a kalandot jelenti, és a teljesítmény, a stílus és a biztonság tökéletes kombinációja alkotja. A kabát/nadrág együttes három rétegből áll, termikus béléssel és vízálló H2Out membránnal a maximális kényelem érdekében. A szellőzőnyílások, a beállítási lehetőségek és a rugalmas területek maximalizálják a ruha funkcionalitását és kényelmét.

Ducati Atacama C2

A kabát nagyon sokoldalú, köszönhetően a levehető ujjaknak, a zárható vállzsebeknek a protektoroknak, a hátsó cipzárral a hozzáillő nadrághoz kapcsolható. A Heritage C2 kabát viszont városi használatra készült. Ennek a ruhadarabnak a jellegzetes megjelenését a történelmi Ducati Meccanica stílus ihlette, amely az 1950-es évek közepére nyúlik vissza. A termékre jellemző városi külcsín tökéletesen harmonizál a fontos CE-tanúsítvánnyal rendelkező biztonsági jellemzőkkel, mint például a váll- és könyökvédőkkel. A kabát lehetővé teszi a hátvédő használatát is. Végül a Ducati egy kiterjedt kollekciót kínál, amely különféle Ducati és Ducati Corse pulóvereket és pólókat tartalmaz, melyeket új grafika jellemez, merész vonalakkal és színekkel.

Ducati életstílus kollekció

A Ducati Corse Thrill széldzseki átdolgozásra került, és férfiak és nők számára egyaránt elérhető. A háromrétegű sztreccs softshell szövet kiváló szélvédelmet garantál, ugyanakkor a test páráját kiengedi a kellemes viselet érdekében.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes