Ducati Horizon V2 sisak és túra ruházat

A Horizon V2 a Ducati kínálatának túrasisakja. A bolognai gyártó által fejlesztett, a kényelmet, a funkcionalitást, valamint a stílust és a biztonságot ötvözi, hogy minden utazás felejthetetlen élménnyé váljon. A Drudi Performance által kizárólag a Ducati számára tervezett Horizon V2, a 2022-es ruhakollekció része, a felnyitható sisakok között.

Ezzel lehetőséget kapnak a tulajdonosok, hogy egyedi, szénszálas, aramid- és üvegszálakkal kombinált szerkezetű sisakra tegyenek szert.

Ducati HorizonV2


A felhasznált anyagok szilárdságot és könnyedséget adnak a sisaknak, a karbonhoz illeszkedő belső párnázás a hőszabályozó aktív szénszálakkal egyedi kényelmet biztosít. A biztonságról a belső héj expandált polisztiroljának azon képessége gondoskodik, hogy ütközés esetén elnyeli és eloszlatja a mozgási energiát. A Ducati a biztonságra fordított figyelme mellett, a modern és robusztus megjelenésre is adtak.

Ducati HorizonV2

A fejvédőt egy ikonikus és új grafika díszíti, ami geometrikus vonalakkal és kifinomult színkombinációkkal emeli ki a színeket és a Ducati logót. Az Eyewear Adaptive System lehetővé teszi nagyobb méretű szemüveg viselését is a sisakban. Az Ultravide napellenző nagy felületének köszönhetően a vezető jól lát, és nem vakítja el a napfény. Emellett kiváló védelmet nyújt az UV sugarak ellen – akár 400 nm-ig -, ami elengedhetetlen a hosszabb túrák során.

Ducati HorizonV2

Karbantartási és tisztítási célból könnyen szétszedhető, és N-Com B 902X intercom rendszerrel kompatibilis kialakítású. Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefon és funkcióinak kezelését Bluetooth-on keresztül, hangutasításokkal, valamint a kommunikációs rendszer és a telefon közötti automatikus váltással.

Ducati TourC4

A kommunikációs rendszer intelligens konferencia funkciója lehetővé teszi a csoportos kommunikációt és zene megosztást mind az utassal, mind a másik motorkerékpáron ülőkkel. A Ducati kollekcióban a túrázásra szánt ruhák széles választéka található, amiből külön említést érdemel a Tour C4 és az Atacama C2 dzseki és nadrág kombinációja.

Ducati AtacamaC2

Két megjelenés, amely a funkcionalitást és a dizájnt ötvözi a stílus és a biztonság tökéletes keverékében. Mindkét ruhát Aldo Drudi tervezte, a könnyedség, az ellenálló képesség és felhasználóbarát szempontok alapján, és kiválóan illeszkedik a Horizon V2 sisakhoz.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes