Megjelenés tovább gondolva – Hepco & Becker Royster Neo

Az oldaltáskák megjelenésének önállóan és a motoron felszerelve is magával ragadónak kell lennie. Ennek a gondolatnak a jegyében alkotta meg a Hepco & Becker az oldaltáska kollekciója legújabb tagját, a Royster Neo-t. A sikeres Royster oldaltáskák új generációja az eddig megismert alakot megtartotta, de a külső oldalon változtattak rajta a kor kihívásainak megfelelően.

Az ellenálló, robosztus EVA anyag adja ennek a táskának a formáját és alaktartását. A külső oldalán kopásálló poliészter 1200D anyagot használtak betétként, az esetleges sérülésekkel szembeni védelem érdekében.

Hepco & Becker Royster Neo


A hátsó oldalán poliuretán „gyémánt optika” kialakítású a felület, ami jobban ellenáll a szennyeződésnek és könnyebbé teszi a tisztítását a felületnek. A táska tömege könnyű kezelhetőséget biztosít, a felső részen elhelyezett fogantyúval a kézi mozgatása sem jelenthet problémát.

Hepco & Becker Royster Neo

A nedvességtől a táska tartalmát a külső vízálló huzat, és a kivehető belső táska védi, ez utóbbi zárása a hengertáskáknál alkalmazott „feltekerős” rendszerű. A táska űrtartalma változtatható, a körbefutó cipzár nyitásával további 1,5 literes tárhely nyerhető. így már 17,5 literes oldalanként a kapacitása. A táska lezárására kifinomult számzáras megoldást választottak.

Hepco & Becker Royster Neo

A lopásbiztos rögzítést a kínálatban szereplő C-Bow tartó hivatott megoldani a megszokott kisméretű kulcsokkal. A biztonság növelése érdekében a táskák külső felületén fényvisszaverő betéteket helyeztek el, növelve ezáltal a láthatóságot.

Hepco & Becker Royster Neo

A sárga és szürke színű díszítés a cipzár mellett választási lehetőséget biztosít a tulajdonosok számára, hogy melyik illik jobban járművükhöz.

Hepco & Becker Royster Neo

Tavasztól kapható az újdonság a gyártó kereskedelmi partnereinél, a táskaszett ára 340 Euró.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes