Stylmartin Impact RS

A Stylmartin több változatban kínálja az Impact márka nevű csizmáját, a legújabb barna színű RS változatát az Adventure motorok szerelmeseinek készítették. A magas szár, az ütésálló párnázás, a három állítható elemből zárórendszer és a hatékony belső védelem alkalmassá teszik ezt a modellt azok számára, akik a legtöbbet szeretnék kihozni magukból és motorjukból.

A Stylmartin „ikonikus” modelljei közül nem lehet kihagyni az Impact-ot, a robusztus csizmát, amit a márka két változatban kínált eddig, a Pro-t a Trialt professzionális szinten űzők számára, míg az RS vintage változatban készül, barna vízlepergető bőr felsőrésszel.

Stylmartin Impact RS


„Időtlen” megjelenésének és határozottan magas szintű műszaki jellemzőinek kombinációja felkeltette a kaland motorosok érdeklődését, így a versenypályát hátrahagyva, mára sokoldalú modell lett, amely még hosszú és megerőltető „ON/OFF” utakon is hű társ lesz. Különösen strapabíró, de rugalmas és a használat során egyre puhábbá váló felsőrész barna bőrből készül, elegáns és „élhető” megjelenéssel a legnagyobb felületeken, és fekete műszálas anyag kombinációja az első és a hátsó hajlási pontokon és az ütésgátló párnáknál.

Stylmartin Impact RS

Könnyen használható és műszaki szempontból kifinomult, a Stylmartin által az Impact RS-hez tervezett, három állítható és cserélhető gyors kioldó csatból áll, amelyek különböző magasságban helyezkednek el, hogy garantálják az optimális illeszkedést a lábfejhez, a bokához és a lábszárhoz. A biztonságot poliuretán bokavédők is fokozzák mindkét oldalon. A kényelmi jellemzők közé tartozik az anatómiailag megerősített saroktámasszal készülő talpbetét, valamint a csúszásmentes és kopásálló gumitalp, ami az orrnál a középső talpréteghez van rögzítve biztonsági csavarokkal.

Stylmartin Impact RS

Így akadályozzák meg, hogy intenzív használat során letörjön. A vízálló belső bélés a felsőrész vízlepergető kezelésével együtt védi a lábat a nedvességtől és az esőtől. Az Impact RS 38-tól 47-ig terjedő méret tartományban kapható, és megfelel az EN 13634:2017 motorosok védőlábbelikre vonatkozó szabvány előírásainak. A termékkel kapcsolatban további információval a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes