Ducati Streetfighter V2 gyári kiegészítők

A Ducati által fejlesztett tartozékok széles választéka érhető el minden modellhez, ezek közül a Streetfighter V2-höz készített újdonságok még sportosabbá teszik és tovább javítják megjelenését. A Ducati Streetfighter V2 sportos csupasz motorja így még egyedibb karakterrel szólítja meg azokat, akik olyan motorkerékpárt keresnek, amely egyesíti a Panigale V2 sportos DNS-ét a Streetfighter érzésével és stílusával.

A Streetfighter V2 Ducati Performance sorozatának legszembetűnőbb tartozéka a Carbon Wing Set, amely 4 karbon szárnyból áll. Ez a kiegészítő egy kis exkluzivitást ad a motorkerékpárnak, és javítja a kezelhetőséget a pályán.

Ducati Streetfighter V2 kiegészítők


A kis tömege a szélcsatornában kialakított formával kombinálva kiemeli ennek a motorkerékpárnak az erős versenyjellegét és nagy teljesítményét. A karbon egy kiváló minőségű anyag, amelyet gyakran használnak a Ducati Performance tartozékokhoz, ez a formatervezés és a könnyedség tökéletes kombinációja.

Ducati Streetfighter V2 kiegészítők

A Streetfighter V2 tartozékai között megtalálhatók az ebből az anyagból készült különféle elemek, például első és hátsó sárvédők, lengéscsillapító burkolat, műszerfal burkolat, rendszámtábla tartó, valamint karbon- és titán kipufogóburkolat. A Rizomával együttműködve a Ducati egy sorozatot fejlesztett CNC-megmunkálású alumíniumból, például visszapillantó tükröket, a folyadék tartályokat. A bolognai székhelyű motorkerékpár-gyártó egy olyan tartozékcsomagot is fejlesztett, amely a Streetfighter V2 sportos karakterét emeli ki.

Ducati Streetfighter V2 kiegészítők

A sportcsomag tartalmaz kormánysúlyokat, tanksapkát, fék- és tengelykapcsoló karokat, valamint LED-es irányjelzőket. A teljes titán kipufogórendszer is elérhető a pálya használatra, ami még egyedibbé és izgalmasabbá teszi a Streetfighter V2-t, és javítja az amúgy is figyelemre méltó tömeg-teljesítmény arányt. Az Akrapovič által tervezett kiegészítő a versenyzés során használt anyagokból készült a teljesítmény maximalizálása érdekében.

Ducati Streetfighter V2 kiegészítők

Versenypályán való használatra alkalmas DDA KIT a kijelzőn mutatja a köridőket. Ezzel a tartozékkal a fordulatszámra, a használt fokozatra, a fojtószelep nyitási szögére és az elektronikus vezetési segédeszközök beavatkozásaira vonatkozó adatok is kiértékelhetők. A tartozékok teljes választéka elérhető a Ducati.com weboldalon.

Ducati Streetfighter V2 kiegészítők

A „konfigurátor” rovatban minden Ducatis és e4gy ilyen motor után vágyakozók könnyedén kiválaszthatják kedvenc kiegészítőiket és összeállíthatják álmaik motorkerékpárját. Egyetlen kattintással a konfiguráció elmenthető vagy elküldhető a kívánt Ducati kereskedőnek egy árajánlat vagy megrendelés kezdeményezéséhez.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes