Új Piaggio MP3

Az új Piaggio MP3 modellek Párizsban mutatkoztak be, a világ első három kerekű robogójának sikerét megmagyarázza az, hogy a legkiválóbb, legkézzelfoghatóbb válasz a szórakoztató és rendkívül biztonságos és legnagyobb kényelmet biztosító közlekedéséhez ez a jármű. Ez a siker a tizenhat év alatt világszerte eladott több mint 230 000 járműben is jól látható.

Ez idő alatt az MP3 mindig is vitathatatlanul vezető szerepet töltött be a saját maga által létrehozott piacon, példázva a Piaggio csoport robogókra alkalmazott technológiai kiválóságát. Az autók és robogók világa közötti kapcsolatnak tekintett Piaggio MP3 most biztonságosabb, fényűzőbb és szórakoztatóbb, mint valaha.

Piaggio MP3


Az olaszországi Pontedera városában található Piaggio gyárban készülő új Piaggio MP3 sorozat modelljei könnyebbek, nagyobb teljesítményűek, és műszakilag is fejlettebbek. A HPE család modern motorjait kapta a Piaggio MP3 400 LE és a Piaggio MP3 400 LE Sport, ezek a 400 köbcentis változatok több mint 35 lóerős teljesítménnyel rendelkeznek, míg a sorozat csúcsát jelentő Piaggio MP3 530 LE Exclusive a teljesen új 530 LE nevű erőforrással, több mint 44 lóerőt ad le. A megjelenés sportosabb, mint valaha, és még inkább autóipari ihletésű, köszönhetően az egyedi szintű kivitelezésnek és a részletekre való odafigyelésnek. A teljes LED-es világítási rendszer új, csakúgy, mint az első pajzs, amely a levegő elleni védelem maximalizálására irányuló kiterjedt kísérletek eredményeként született. A felújított nyereg-lábtartó-kormány háromszögelésnek köszönhetően most kényelmesebb a vezetési pozíció.

Piaggio MP3

Az ülés alatti tároló rekesz elektromosan nyitható, két zárt sisak számára is elegendő helyet biztosít. A biztonság terén az élvonalban maradás érdekében minden modell ABS és ASR rendszereket kapott a felszereltséghez tartozik még a kulcs nélküli indító rendszer és a színes műszerfal, a Piaggio MIA alkalmazáson keresztül, akár okostelefon csatlakoztatásának a lehetőségével. A Piaggio MP3 530 Exclusive változat a világ első robogója, amely ARAS Advanced Rider Assistance Systems rendszerrel rendelkezik. Az ARAS eszközök alapvető szerepet töltenek be az aktív biztonságban, garantálva a holttér információs rendszer (BLIS) és a sávváltást segítő rendszer (LCDAS) funkcióit. A BLIS a kijelzőn megjelenő speciális figyelmeztetések segítségével értesíti a vezetőt, ha járművek vannak a visszapillantó tükör holtterében.

Piaggio MP3

A motor mögötti területet 30-35 méteres távolságban folyamatosan figyelve az LCDAS képes az oldalról gyorsan közeledő járművek azonosítására is, ami sávváltások esetén potenciális kockázati helyzetet teremthet. Erről a műszerfalon keresztül hívja fel a vezető figyelmét a rendszer. A hátrameneti fokozat az 530 Exclusive egy másik egyedülálló funkciója, amely egy hátsó videokamera segítségével még könnyebbé és biztonságosabbá teszi a közlekedést. Az alapfelszereltség gazdagságát a sebességtartó automatika teszi teljessé, amely könnyen kezelhető az új kormányvezérlő egységgel, valamint az Eco, Comfort és Sport vezetési módokkal, amelyek módosítják az elektronikus gázkar működését, valamint hatással van a kipörgés gátló (ASR) rendszer beavatkozási küszöbének meghatározására.

Szöveg: Buny

Kép: Piaggio

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes