Ducati Multistrada V2 gyári kiegészítők

A nyár a legideálisabb időpont a motoros kirándulásokra. A bolognai márka által saját típusaihoz fejlesztett tartozékok széles választéka áll rendelkezésre, ezt bővítette tovább a Multistrada V2 túra képességének fokozására. A Ducati Multistrada V2 így válik ideális motorkerékpárrá, amellyel minden utazás élvezetessé válik, legyen szó rövid vagy hosszú szakaszokról.

A gyár éppen ezért a kiegészítők és a megfelelő technikai felszerelések olyan választékát állította össze, ami még kellemesebbé teszi az utazását. A túravilág jellegzetes kellékei a bőröndök, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy mindent magával vigyen az ember, amire szüksége van.

Ducati Multistrada V2 gyári kiegészítők


Az alumínium hátsó tartó és a merev oldal dobozok olyan kiegészítők, amelyek tökéletesen ötvözik a funkcionalitást és a stílust. A kofferek a lehető legnagyobb kapacitással rendelkeznek, és vízállóságuk mellett, kiváló ellenálló képességgel rendelkezzenek. A biztonságos leállításhoz elengedhetetlen főállványt is bevettek a programba, amelyet úgy terveztek, hogy emelés közben is maximális funkcionalitást és stabilitást biztosítson. A Gran Turismo szélvédő 35 mm-rel magasabb és 20 mm-rel szélesebb az eredetinél, hogy optimális védelmet nyújtson a menetszél ellen.

Ducati Multistrada V2 gyári kiegészítők

Főleg hosszabb utak fontos kelléke a Ducati Zumo 396 műholdas navigációs rendszer, melynek kezelőfelülete intuitív és kesztyűben is könnyen kezelhető. Bluetooth modullal rendelkezik, így lehetőség nyílik a mobiltelefonon csatlakoztatására. Ezzel a lehetőséggel a megtett útvonalak mentése és megosztása lehetővé válik más felhasználók számára is. Ez akár valós időben is lehetséges a Group Track funkció segítségével. A Ducati Zumo 396 műholdas navigációs rendszer 46 európai ország előre feltöltött térképével, ingyenes frissítésekkel és beépített Wi-Fi-vel rendelkezik a vezeték nélküli térképletöltésekhez.

Ducati Multistrada V2 gyári kiegészítők

Robusztus felépítésű, vízálló és ellenáll az üzemanyag fröccsenésének és az UV sugárzásnak is. Egy konzollal ergonomikusan rögzíthető a motorkerékpárra, a 4,3 hüvelykes képernyője még tanktáskák rögzítése esetén is jól látható. A Multistrada V2 esetében a bolognai gyártó nem csak a túraképességet javító tartozékokra gondolt. Számos kiegészítő is elérhető, amelyek fokozzák a megjelenést.

Ducati Multistrada V2 gyári kiegészítők

Ezek közé tartozik a Rizoma fékfolyadék és a tengelykapcsoló folyadék tartály. Ezek a kiváló minőségű kiegészítők teljes egészében Olaszországban készülnek, és ötvözik az összetéveszthetetlen Ducati dizájnt a Rizoma élménnyel. Szintén a Rizomával együttműködve a Ducati olyan visszapillantó tükröket fejlesztett, amelyek egyedi kialakításuknak köszönhetően nagyon alacsony légellenállással rendelkeznek, és összetéveszthetetlen stílust kölcsönöznek a motorkerékpárnak. A kiegészítő LED-es fényszórók jobb láthatóságot biztosítanak sötétben.

Ducati Multistrada V2 gyári kiegészítők

A vízhűtő és az olajhűtő rácsai alumíniumból készülnek és kiváló minőségű eloxálást kapnak, hogy hatékonyan tartsák távol a szennyeződéseket. Végül, de nem utolsó sorban említést kell tenni a Termignoni alumínium véggel és titán palásttal a modellhez igazított kipufogódobról. Ezt az alkatrészt úgy tervezték, hogy javítsa a kéthengeres motor hangját a vezetési élmény növelése érdekében.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes