Yamaha MT-07 2023-ra

Aligha kell bemutatni az eladási listákat immár egy évtizede vezető MT-07-et. Elég annyit mondani, hogy a nyomaték gazdag motor, a kompakt és agilis futómű, valamint az izmos karosszéria eredeti koncepciója alapvetően ugyanaz maradt – ami azt mutatja, hogy a Yamaha mérnökei a tervezésnél tökéletes munkát végeztek.

Az MT-07 alapértékeit nagyra értékelik az európai motorosok, és a több mint 160 000 példány eladásával ez a gép minden idők egyik legsikeresebb Yamaha motorkerékpárja. A modell a 2014-es bemutatása óta fokozatosan fejlődött a piac igényeihez igazodva, de a Yamaha mindig ügyelt arra, hogy e figyelemre méltó középsúlyú modell tiszta és tömény kivitele megőrizze alapvető karakterét.

Yamaha MT-07 2023


A 2023-as MT-07 számos, a csomagot gazdagító fejlesztést tartalmaz, miközben hű marad ahhoz az alapkoncepcióhoz, amelyet oly sok motoros szeret. A legszembetűnőbb újdonság az új, 5 hüvelykes, színes TFT-kijelző, amely két különböző képernyőtémát kínál. A Street téma a modernebb megjelenésű – felül sávos fordulatszámmérővel, digitális sebességmérővel és sebességfokozat-kijelzővel, míg a Touring a hagyományosabb dizájnt követi kör alakú, analóg stílusú fordulatszámmérővel a kijelző jobb oldalán, balról pedig a digitális sebességmérő található.

Yamaha MT-07 2023

A Yamaha ingyenes MyRide applikációjának okostelefonra történő letöltésével a motorosok Bluetooth®-on keresztül csatlakozhatnak a legújabb MT-07 kommunikációs vezérlőegységéhez, és az új TFT-kijelzőn megtekinthetik a bejövő hívásokat, e-maileket és üzeneteket.
Megfelelő beállítások esetén a rendszer értesíti a motorost az MT-07 motoron észlelt bármilyen műszaki problémáról, és e-mailben értesítést küld a motorkerékpár-kereskedőnek vagy a motoros által megadott bármely más kapcsolattartónak.

Yamaha MT-07 2023

A MyRide alkalmazás számos más hasznos funkciót is kínál, beleértve a kerékpár összes kulcsfontosságú paraméterének figyelését, a megtett útvonal követését, valamint a megtett távolság, a gyorsulás, a legnagyobb sebesség, a dőlésszög és még sok más adat rögzítését. Az adatok megoszthatók a közösségi médiában, összehasonlíthatók és kitárgyalhatók a többi Yamaha Hyper Naked motorossal az internetes fórumokon és a közösségimédia-csoportban.

Yamaha MT-07 2023

A Yamaha eredeti tartozékainak gazdag kínálatában számos stílusformáló, kényelmi és teljesítménynövelő termék található, amelyekkel az MT-07 gazdája még jobbá és teljesen egyedivé teheti a gépét. A gyorsváltó felszerelésének megkönnyítésére a legújabb MT-07 előre fel van szerelve a szükséges elektronikával, így szinte pillanatokon belül élvezheti a lélegzetelállító gyorsulást és az óramű pontosságú sebességváltást, amelyet ez az új eredeti Yamaha-tartozék kínál.

Yamaha MT-07 2023

A 2023-as MT-07 és 35kW MT-07 továbbra is szürke (Cyan Storm), kék (Icon Blue) és fekete (Tech Black) színválasztékban kapható.
A győztes formula, amely a Yamaha középsúlyú Hyper Naked modelljét az elmúlt 10 évben olyan nagy sikerré tette, továbbra is működik az MT-07 Pure formájában. A Yamaha elkötelezett amellett, hogy az MT modellek legszélesebb választékát kínálja, hogy minden motoros folyamatosan élvezhesse a Yamaha Hyper Naked egyedülálló élményét, motoros pályafutása minden szakaszában.

Yamaha MT-07 2023

A teljes teljesítményű és 35 kW-os változatban is elérhető MT-07 Pure a 2022-es (fordított LCD-kijelzős) modell továbbvitele, és sok költségtudatos vásárlónak és motorosiskolának kínál lehetőséget arra, hogy élvezze a tiszta vezetési élményt, amely alapfelszereltségként jár ehhez a legendás motorkerékpárhoz.  Az MT-07 Pure fekete (Yamaha Black) színben lesz kapható.

Szöveg és kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes