Suzuki V-Strom 650 – 2023

 Továbbra is a tengerentúli kínálatról kaptunk csak híreket. Ezek között a Magyarországon méltán népszerű és sokoldalú V-Strom 650-es széria újdonságait mutatkoznak be. Egy jól felszerelt, kalandtúrára termett, középsúlyú motor azonban sok más lehetőséget is rejt.

A Suzuki V-Strom 650 modelljei vonzzák azokat a motorosokat, akik a sokoldalúságot és az izgalmas vezetési élményeket szeretik ötvözni. Elvárják, hogy motorjuk kiválóan teljesítsen a túrákon, az ingázásban vagy egy szórakoztató kaland motorozásban.

Suzuki V-Strom 650


A mai modellek a Suzuki kínálatábban soha nem látott egyensúlyt kínálnak a természetes vezetési pozíció, valamint a rugalmas és stresszmentes vezetés között. Biztosítják mindezt akár városi ingázás vagy a hosszú túrák során egyaránt. V-Strom 650XT Adventure, az ikonikus Suzuki DR-BIG ihletésű „csőrét“ kölcsönözte az összetéveszthetetlen megjelenéséhez. Ezt a modellt 37 literes alumínium oldaldobozokkal, gyári kormány keresztmerevítővel és tükörhosszabbításokkal látták el. A mély fekete (Glass Sparkle Black) fényezésű 2023-as V-Strom 650XT Adventure tömlő nélküli küllős kerekeken, kékre eloxált felniken gördül, stílust, erőt és teljesítményt mutatva.

Suzuki V-Strom 650

Az intelligens funkciókkal megtöltött és minden kalandra kész V-Strom 650XT Adventure folytatja a V-Strom örökségét, amely egy szórakoztató, agilis, kalandos motorkerékpárt kínál, amely páratlan sokoldalúságot biztosít. A motor kiváló teljesítményt és kiváló üzemanyag-fogyasztási értékekkel büszkélkedhet, miközben teljesíti az irányadó kibocsátási normákat. A Suzuki bevált mérnöki formulája a kis súlyú és jó futóművel rendelkező motorkerékpár biztosít, amely olyan sok mindenre képes, így a motorkerékpárok svájci bicskájának is nevezhetnénk.
A V-Strom 650XT-t a könnyű váz és az izgalmas folyadékhűtéses, 90 fokos, 650 köbcentis V-motor egyedülálló együttese teszi izgalmassá.

Suzuki V-Strom 650

Egy összeolvadás, amely egy tökéletesen kiegyensúlyozott motorkerékpárt hoz létre, amely minden utazás során izgalmat, kényelmet és magabiztosságot tud nyújtani. A V-Strom 650XT-t a felfedező motorosokat kívánja megszólítani, miközben nagy adag intelligenciát és sokoldalúságot hordoz. A 2023-as modellek fehér (Pearl Brilliant White) színben, kézvédőkkel, alsó motorburkolattal, valamint küllős, arany eloxált kerekekkel, tömlő nélküli radiál kettős felhasználású abroncsokkal érkezik.

Suzuki V-Strom 650


A Suzuki V-Strom 650 a tökéletes motorkerékpár a sokoldalúságot, a valós teljesítményt és a kivételes értéket kereső motorosok számára. A 2023-as V-Strom 650 tökéletes keveréke a teljesítménynek egy erős, mégis könnyű vázban, amely olyan izgalmas utazásokat és költséghatékony utazást kínál, mint ma egyetlen kalandtúra motor sem. A 2023-as változat gyönyörű kék (Pearl Vigor Blue) és matt metál ezüst (Metallic Matte Sword Silver) festéssel, fekete grafikával kiegészítve készülnek. A függőlegesen egymásra helyezett fényszórókkal ellátott, csőrszerű burkolat növeli a V-Strom 650 aerodinamikai teljesítményét, miközben stílusosan védi a motorost.

Suzuki V-Strom 650

A könnyű és erős, 10 küllős öntött kerekek, az Adventure-spec Bridgestone Battlax 19 hüvelykes első és 17 hüvelykes hátsó tömlő nélküli radiál abroncsok nagyszerűen illeszkednek a teljesítményhez.

Szöveg: Buny

Kép: Suzuki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes