2023-as MT-125

Erőteljes megjelenésével, nagyszerű ár-érték arányával és a Yamaha Hyper Naked család DNS-ével az MT-125 az egyik legkelendőbb modell a kategóriájában. A karakteres könnyűsúlyú motorkerékpárt kereső, tapasztaltabb motorosoktól az A1-es jogosítvánnyal rendelkezőkig számos vásárló körében népszerű MT-125 2023-ra új, 5 hüvelykes, színes TFT képernyőt kap, amelyhez okostelefon-csatlakozási lehetőség is tartozik.

A rendszer megegyezik az MT-07 új dizájnjával, azonban csak egy téma elérhető a kijelzőn – a Street téma.

Yamaha MT-125


Ha a Yamaha MyRide alkalmazást letöltötte okostelefonjára, és összekapcsolta az MT-125 kommunikációs vezérlőegységével, akkor a bejövő hívásokat, az e-maileket és üzenetekről szóló értesítéseket megjelenítheti a színes képernyőn.

Yamaha MT-125

Megfelelő beállítások esetén a rendszer értesíti a motorost az MT-125 motoron észlelt bármilyen műszaki problémáról, és e-mailben értesítést küld a motorkerékpár-kereskedőnek vagy a motoros által megadott bármely más kapcsolattartónak. Az okostelefon csatlakozása mellett a Yamaha ingyenes MyRide alkalmazása újabb dimenziót ad a motorozáshoz, mivel számos adatot rögzít minden egyes útról.

Yamaha MT-125

A motoros megjelenítheti a megtett útvonalakat, valamint a jármű teljesítményére vonatkozó egyéb információkat is. Nagyszerű lehetőség a motorkerékpár használatának megismerésére és a kedvenc utak és helyek eltárolására, megőrzésére – és remek lehetőség ezen információknak a hasonlóan gondolkodó MT-motorosokkal való megosztásra és összehasonlításra a közösségi médiában.

Yamaha MT-125

Az MT-125 komoly műszaki jellemzőkkel büszkélkedhet, beleértve a nyomatéknövelő, változó szelepvezérlésű 125 köbcentiméteres motort, valamint a segéd- és csúszókuplungot, a fordított villát és a nagy átmérőjű tárcsafékeket. 2023-ra az MT-125 felszereltsége tovább finomodott egy új kipörgésgátló rendszerrel, amely még nagyobb magabiztossággal való irányíthatóságot biztosít a motoros számára.

Yamaha MT-125

A Yamaha kiváló minőségű eredeti tartozékok és alkatrészek széles választékát kínálja a Hyper Naked termékcsaládhoz, amelyekkel gépüket az életstílusukhoz és egyéni igényeikhez igazíthatják a tulajdonosok. A csomagtartó dobozoktól és a mart fék- és kuplungkaroktól kezdve az Akrapovič kipufogó rendszereken át az Öhlins hátsó lengéscsillapítókig minden megtalálható, így könnyű egyedivé tenni a járművet.

Yamaha MT-125

A vásárlók még az új motorkerékpár átvétele előtt megrendelhetik a kiegészítőket és tartozékokat, amelyeket a Yamaha-márkakereskedőnél fel is szerelnek a járműre. A csomagokban szereplő összes elem egyenként is megvásárolható.

Szöveg és kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes