Új zárt sisak a Kappától – KV56

A milánói kiállításon mutatkozott be a legújabb zárt KV56 sisak, mindjárt két színekkel megkülönböztetett összeállításban. Az európai normáknak megfelelően már ECE 22-06 minősítéssel vág neki a következő szezonnak az újdonság.

A KV56 egyszerű technológiával és esztétikával szélesíti a termoplasztik héjszerkezetű sisakjainak kínálatát, széles méret tartományban.

Kappa KV56


Ez a sokoldalú és markáns modell két verzióban lesz kapható. A Solid Color változatban matt fekete, matt szürke és fehér árnyalatban, míg a Graphic Neon kínálatban matt fekete-piros, matt fekete, matt fekete rózsaszín, fekete-kék, szürke-sárga és fehér-piros szín összeállításban lesz elérhető.

Kappa KV56

Ez utóbbiak a különleges és egyben stílusos grafikáknak köszönhetően nem maradnak észrevétlenek. A dinamikus hatást fokozza a fényes és matt felületek váltakozása vagy a tónusok különbözősége éppúgy hatással van, mint a csillogó felületek.

Kappa KV56

Az esztétikum mögött figyelemre méltó technikai háttér rejtőzik. Az alap változatnál megtalálható az orrvédő és a szélterelő, egy karcálló plexi, amire szükség esetén Pinlock rögzíthető.

Kappa KV56

Emellett beépített napszemüveg és a rögzítéshez racsnis zár is tartozik. A belső hipoalergén rész kivehető, mosható és a belső tér szellőzése hatékony az első két beáramlást (egy a sisaktetőn, egy az állon) és két kiáramlást biztosító hátsó szellőzőn.

Kappa KV56

A sisak tömege 1490 +/- 50 gramm, a méret tartomány XS-től XXL-ig terjed.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes