Könnyű táskák Vespához

Az újonnan bemutatott kollekcióban jelenleg négy alagúttáska és két póttáska kapott helyet. A termékcsalád a figyelemre méltó technikai jellemzőket ötvözi a „nagyvárosi” stílussal: belső rekeszek, állítható vállpántok és kézi hordáshoz nélkülözhetetlen fogantyúk, fényvisszaverő betétek és tépőzáras vagy mágneses rögzítési rendszerek teszik ezeket a táskákat sokoldalúvá és praktikussá a mindennapi használatra.

A Vespákhoz készített új táskákat az egyik legrégebbi robogó márkához illesztették. Ez a rajongók több generációján keresztül ívelő rajongás ihlette a Kappamoto fejlesztőit, hogy speciális táskák fejlesztésével örvendeztessék meg a tulajdonosokat.

Kappamoto – Vespa


A kollekcióban jelenleg három modell található két változatban, melyekre jellemző a különböző anyag felhasználás. A puha, ergonomikus és különleges formájú táskák tökéletesen illeszkednek a vázhoz és a robogóhoz.
VPD01 és VPD02
A 14,5 literes alagútzsák hőformázott alj résszel és 4 erős mágnessel tökéletesen rögzül a lábak között, átlépése nem jelent gondot, mégis nagy mozgásszabadságot enged a lábaknak menet közben.

Kappamoto – Vespa

Az állítható vállpánt megkönnyíti a hordását. Egy cipzár, egy fényvisszaverő betét és egy kényelmes belső zseb, ebből áll össze a táska. A táska két változatban kapható, a VPD01, Poly 600D, nedvesség- és kopásálló műanyagból, míg VPD02, elegáns műbőrből, kontrasztos grafikai részletekkel készül.
VPR01 és VPR02
A „Rugby” alagúttáska felülről könnyen pakolható 14,5 literes űrtartalommal rendelkezik. A tipikus ovális forma lehetővé teszi a menetirány szerinti elhelyezést, mivel a táska tökéletesen alkalmazkodik a jármű „alagút” kialakításához anélkül, hogy útba lenne a vezető lábának. Ebben az esetben a rögzítési rendszernek két mágneses füle van, amelyek a jármű vázához tapadnak. A gazdag műszaki alapfelszereltség két cipzáros oldalzsebet és egy belső zsebet, egy állítható vállpántot, egy kézi hordáshoz használható fogantyút és egy fényvisszaverő elemekkel rendelkező betétet tartalmaz.

Kappamoto – Vespa

Az előzőhöz hasonlóan ez a modell is két változatban kapható, műanyag szövet és műbőrkivitelben.
VPS01 és VPS02
A „tartaléktáska” névre keresztelt újdonság formája a régi pótkerékre utal. Állítható tépőzáras pántokkal rögzíthető a csővázas csomagtartóhoz. Belül 10 literes, és a korábbiakhoz hasonlóan két változatban érhető el, műanyag szövet (VPS01) és elegáns műbőr (VPS02) kivitelben.

Kappamoto – Vespa

Az állítható vállpánt, két kényelmes belső zseb, egy cipzár és fényvisszaverő elemek teszik teljessé a különleges táskát.

Szöveg: Buny

Kép: Kappamoto

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes