Hepco & Becker Xcore

Vakító napsütésben a nyári szabadság alatt vagy egy könnyű kiruccanás alkalmával eleredő esőben biztosan számíthatunk az új Xcore oldaldobozokra, ami mindkét esetben kellő védelmet nyújt a benne elhelyezett poggyász számára.

A különleges gumi tömítés a fedélben megóvja a doboz tartalmát legyen szó porról vagy nedvességről. Mindezt persze stílusosan, hogy ne kelljen aggódnod az apró részletek miatt.

Hepco & Becker Xcore


A Hepco & Becker újdonsága emellett számos más előnyös tulajdonsággal is rendelkezik. A használata viszonylag egyszerű, a C-Bow tartóra egyszerűen fel kell rakni, rögzíteni, és már lehet is haladni. Rövidebb megállások során a kulccsal zárható rögzítésnek köszönhetően a motoron maradhat, nem kell attól félni, hogy könnyen leveszik.

Hepco & Becker Xcore

Amikor sikerül elérni a célállomást, akkor egyszerűen le lehet venni, és a felső részen kialakított fogantyú segítségével könnyen vihetővé válik. Méretéből adódóan egy szekrényben is könnyen elhelyezhető, ha a szálláson nem szeretnénk a szoba közepén tartani.

Hepco & Becker Xcore

Akkor is jó szolgálatot tehet, ha nem akarsz hátsó csomagtartót a motorra, de a poggyásznak mégis szeretnél helyet biztosítani. Ezzel megoldható, hogy utazás során ideális akár esőruha vagy bármi olyan dolog elhelyezésére, amire szükség lehet. A rakodása egyszerű, hiszen a tető levehető, így teljesen kihasználható a rendelkezésre álló hely.

Hepco & Becker Xcore

Különösen praktikus, hogy egy kulccsal lehet nyitni mindkét oldali dobozt, és a rögzítésre szolgáló zárat. A doboz külső méretei: 290*440*200 mm, a belső térfogata 18 liter.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes