Új Brabus 1300 R – 2023

A Brabus 1300 R nagy sikere után a híres német tuning márka első KTM-mel közösen készített motorja után, úgy döntött folytatja a sort, és elkészült az 1300-as Brabus 2023-as kiadása. Az előző modell hagyományait követve, az új változat mindössze 290 darabos szériában készül. A megjelenés, a teljesítmény és a részletek gazdagsága, a Brabusra jellemző tulajdonságok.

Az új 2023-as kiadás is egy luxustermék, dinamikus karakterét a KTM-ek precizitásával ötvözi, és így a két márka legjavát testesíti meg, elegáns és agresszív esztétikával.

Brabus 1300 R – 2023


Az 1300 R már az első pillanatban felismerhető, a Brabus-ra jellemző trendeket új színek, új Z kovácsolt kerekek, karbon kiegészítők és egy egyedi stílusú nyereg jellemzi. A Brabus1300 alapja továbbra is a KTM 1290 SUPER DUKE R EVO maradt, a váz, az ergonómia és a teljesítmény tekintetében a legkiválóbb, amit az erőteljes, 1301 cm³-es LC8 V-motor 180 lóerőt ad le 9500-as fordulaton, és 140 Nm-es nyomatékkal rendelkezik 8000-es fordulatszámon.

Brabus 1300 R – 2023

Az idei modellen még jobban kiemelték a sötét és agresszív lelkivilágát a motornak, számos új részlettel, amelyek egyedivé teszik. Ezek közül kiemelkedik az ikonikus kerek fényszórónak helyet adó burkolat, a karbon oldalelemek és szívócsatornák, a dupla kipufogócső kivehető hangtompítóval és a klasszikus csíkok a légbeömlőn. A gép hátulja is megújult, könnyű, monocoque karbonszálas segédvázon immár teljesen új ülés kapott helyet. A frissítés nem kerülte el a gyújtásfedél elemét és a színeket átvéve kompaktabb és határozottabb sziluettet kölcsönöz az idei kiadásnak.

Brabus 1300 R – 2023

A nyereg visszaadja a dombornyomásos varrásmintát, míg a kormányvégeken elhelyezett tükrök milliméteres állítást és tökéletes hátralátást garantálnak menet közben. A legmodernebb gyártási eljárások és a vadonatúj „Platinum Black” bevonat tökéletes megjelenést biztosít a felniknek. Az exkluzivitás fokozása érdekében két exkluzív színben érhető el az idei modell: „Superblack” és „Stealth Grey”. A gyártás minden változatból 145 darabra korlátozódik.

Brabus 1300 R – 2023

A futóműnél a legújabb WP APEX félaktív felfüggesztési technológiát tartalmazták, ez lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy öt meghatározott csillapítási módot COMFORT, STREET, SPORT, TRACK, ADVANCED vagy AUTO üzemmódot válasszanak. Ez utóbbi automatikusan alkalmazkodik az út- és vezetési viszonyokhoz.

Szöveg: Buny

Kép: Brabus

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes