Brixton Cromwell 125 Kappa kiegészítőkkel

Ez egy igazi klasszikus motorkerékpár, és sok 16 éves fiatalnál a robogó alternatívájaként jelenik meg. Sikerét a Kappa sem vitaítja, ezért az Euro5-ös motorral szerelt változathoz túra kiegészítőket készített, hogy a motorkerékpár megjelenéséhez tökéletesen illeszkedő Rambler táskakészlet használható legyen.

A Brixton Cromwell 125-öt az osztrák KSR csoport gyártja, de nem tagadhatja le a „brit” vérvonalat. Egy belépő szintű motorkerékpárról beszélünk, amely nagyon népszerű az A1-es jogosítvánnyal rendelkezők, és a hölgyek körében is (a nyeregmagasság csak 770 mm).

Brixton Cromwell 125 – Kappamoto


A Kappa fejlesztési részlegén azon dolgoztak, hogy rövid távú túrákra alkalmassá tegyék a motort, a méretéhez és stílusához illő poggyászokkal. A 14 literes üzemanyagtartály nagy hatótávolságot enged, ezért volt kézenfekvő, hogy a tulajdonosok előbb-utóbb túrázásra fogják használni a klasszikus megjelenésű modellt. A típushoz illesztett kiegészítők sorát a KR9610-es fekete acélcsőből készített, többcélú hátsó tartó kezdi, ami utas kapaszkodóval csomagtartóként is használható, de Monolock rendszerű felső doboz alapjaként is funkcionálhat a felső dobozhoz kapható platni segítségével. A TK9610 speciális konzolok puha oldaltáskákhoz készültek. A KN9610 speciális bukócső, 25 mm átmérőjű acélcsőből, fekete színben, ami védi a négy ütemű egyhengeres motort és a kipufogócsonkot.

Brixton Cromwell 125 – Kappamoto

A 100ALBK fekete eloxált alumínium tartóval rendelkező Cafe Race plexi kerek első lámpás motorokra szerelhető fel, 205 mm magas és 265 mm széles. A 140AK/140SK cikkszámon futó univerzális szélterelők, 350×410 mm méretűek a két kód az átlátszó és füstszínű változatok megkülönböztetésére szolgál. Az AL9610AK speciális készlet a Cromwell 125-höz, a fent említett kiegészítők rögzítéséhez szükséges. A Rambler táska sorozat darabjai szövetből készülnek, a Cromwell 125-höz hasonló retro stílusú motorokhoz. A Rambler termékcsalád az anyagok és a kidolgozás érdekes keveréke, 550D poliészter, olívazöld külső anyaga PVC bevonattal és 2 mm vastag fekete poliuretán elemekkel. 190D fekete műanyag bélés és ragasztott varratok garantálják a vízállóságot.

Brixton Cromwell 125 – Kappamoto

Minden táskához külön tároló is kapható, ha nem használják a motoron. A poggyász kapacitás növelése érdekében további lehetőségeket is kínál az olasz gyártó. Az RB103 tanktáska 7 literes űrtartalmával, roll-top záródási rendszerrel védi a csomagokat, és mágnesekkel rögzül a tankon. A motorról levéve a tulajdonos könnyen magával tudja vinni a vállpánt segítségével, ami D-gyűrűkkel és karabinerrel rögzíthető a táskához. Az első vízálló cipzáras zsebbe könnyen elhelyezhetőek az esőtől védeni kívánt értékek. Az RB101 26 literes táska rögzíthető a nyeregre vagy a hátsó csomagtartóra a klasszikus kemény doboz alternatívájaként. Négy klipsszel ellátott pántja, párnázott vállpánttal és fogantyúval könnyíti meg a vitelét a motorról eltávolítva.

Brixton Cromwell 125 – Kappamoto

Az RB100 oldaltáskák 14 literes befogadóképességgel, „roll top” záródási rendszerrel, dupla D-gyűrűhöz rögzíthető gyűrűs hurokkal ellátott hevederekkel segítik az elmozdulás mentes rögzítést a motoron. Egymáshoz a horgos rögzítésű nyeregtáska pántokkal, a motorhoz pedig a speciális TK9610 tartókkal kapcsolódik. Két fontos részletet kell még megemlíteni ezekkel a táskákkal kapcsolatban, a fogantyút és a vízálló cipzáras zsebet.

Szöveg: Buny

Kép: Kappamoto

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes