EWAN MCGREGOR ÉS A MOTO GUZZI ÚJRA EGYÜTT

A legújabb Moto Guzzi V100 Mandello kampány videójának főszereplője egy igazi Moto Guzzi rajongó, Ewan McGregor motorosként minden karizmáját és hitelességét beleadja abba, hogy elmesélje azt a szenvedélyt, amely a márkához köti.

Kalifornia állam különböző helyszínein forgatott videó igazi szerelmi vallomás, ami felfedi az ember és a motorkerékpár közötti kötelék mélységét. Erős önéletrajzi ihletésű produkció, ahol az utazás az élet metaforája.

Moto Guzzi – Ewan McGregor


Az emberek identitásukat tárgyakhoz és emlékekhez viszonyítva építik fel, amelyek viszont érzelmi tapasztalataik alkotják. Érzelmi életük végigkíséri őket, és ez segít nekik kivetíteni magukat az ismeretlenbe, állandó egyensúlyban a múlt és a jelen között. Hasonlóképpen, a V100 Mandello egy évszázados történelem csúcspontját képviseli, amely gazdag innovációban és mesterségbeli tudásban. Ez a jövő Moto Guzzi-ja, mégis az egyedi múlt szilárd alapjaira építették.

Moto Guzzi – Ewan McGregor

Az ember és a motorkerékpár közötti szimbiotikus kapcsolat tehát a 60 másodperces videó során McGregor hanghordozásának köszönhetően lesz az igazi. A színész nem csak nagy műértő és gyűjtő, hanem a Moto Guzzi igazi rajongója is, olyannyira, hogy a filmben szereplő összes motor az ő személyes gyűjteményéből származik, és a történetmesélés szerves részévé vált javaslata alapján.

Moto Guzzi – Ewan McGregor

„Amikor a V100-assal a Pacific Highway-en motoroztam, izgalmas élmény volt, ez egy nagyon egyedi motor – sportos, mégis kényelmes, tökéletes egy hosszú utazáshoz. Éreztem, hogy ez egy igazi Moto Guzzi, ami nagyszerű, hiszen sikerült egy modern, folyadékhűtéses motorkerékpárt tervezniük, amely még mindig Guzzi.” – magyarázta McGregor.

Moto Guzzi – Ewan McGregor

A teljes egészében 35 mm-es filmre felvett videó megtalálja a tökéletes hangot, megidézve Hollywood aranyéveit, és kiemelve a V100 Mandello egyediségét csakúgy,mint a régi mozi és a kortárs művészet, ami mindig egyensúlyban van. Emellé társulnak a hangulatos helyszínek, mint például Eric Lloyd Wright brutális háza Malibuban, a Pacific Coast Highway, a lancasteri sivatagi terek, az L.A. folyó és a Second Street Tunnel Los Angeles belvárosában.

Szöveg: Buny

Kép: Moto Guzzi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes