Sport és túra egyben

A Moto Guzzi V100 Mandello típusa már az utakat rója, és ennek a különleges sportos túra motornak már most ekkora rajongó tábora van, hogy azt egy kiegészítőket gyártó vállalkozás sem hagyhatja figyelmen kívül. A Hepco & Becker fejlesztői műhelyébe betoltak az újdonságból egy példányt, és hozzáigazították a gyártó kínálatában szereplő alkatrészeket, hogy a túra alkalmasságát tovább növeljék.

A motor oldalára fekete oldaldoboz tartókat csavaroztak, hogy a koffer készletből a tulajdonosok az igényeiknek megfelelő nagyságú koffereket tudják ezekre rögzíteni. Aki az oldal dobozokra esküszik, az a poggyász kapacitások bővítését sem veti meg, ezért a felső doboz tartó Easy- és Alurack tartókhoz is készült konzol. Persze olyanok is vannak, aki egy egyszerű hátsó táskával is beérik, az ő igényeik kielégítése miatt került a doboztartó platni helyére a szélesített csomagtartó lemez. A további helyigényekre a tanktáska lehet megoldás, ehhez a betöltő nyíláshoz rögzíthető Lock-it rendszert ajánlják, a kínálatban szereplő rögzítővel rendelkező táskákhoz. Ezzel a megoldással egy pillanat alatt lehet ezeket a táskákat egy egyszerű mozdulattal fel- illetve levenni a motorrról. A kevesebb pakolási hellyel beérőknek az oldaltáskák rögzítéséhez szükséges C-Bow tartó lehet a megoldás, az ehhez rögzíthető táskák széles kínálata garantálja az elégedettséget. A biztonság fokozása érdekében utas kapaszkodó, karter védő és bukócső is készült a motorhoz.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes