Husqvarna Norden 901 Expedition

A Husqvarna bemutatta a Norden 901 Expeditiont – egy új és nagy teljesítményű túragépet, amely a végtelen felfedezés élményét kínálja. Az Expedition kiadás prémium műszaki kiegészítőkkel, nagyobb csillapítási úttal rendelkező WP XPLOR felfüggesztéssel rendelkezik, ezek az alkatrészek biztosítják, hogy minden tulajdonos hosszú ideig tudja élvezni a motorozást. Feltűnő fényezéssel hangsúlyozza a gyár, hogy a Norden 901 Expedition a legdurvább terepen is megállja a helyét.

Az új, 240 mm-es hosszan csillapító, terepspecifikus WP XPLOR felfüggesztés teljesen állítható, ami lehetőséget ad a futómű finomhangolására, hogy egyéni preferenciáik alapján személyre szabott beállítást lehessen létre hozni.

Husqvarna Norden 901 Expedition 2023


A Norden 901 Expedition a hosszú távú kalandok maximális kényelméhez számos tartozékkal járul hozzá. A kora reggeli indulásoknál, és hidegebb éghajlaton élőknek előnyös a fűthető markolat és vezetőülés.

Ezenkívül az új Touring szélvédő felszerelésével jelentősen csökkent a motoroson a szélnyomás. Az új plexi eltereli a szelet, különösen nagyobb sebességnél, és a motorosok teljes védelmet élveznek, ezáltal teljes kényelemben fedezhetik fel a világot.

Husqvarna Norden 901 Expedition 2023

Az utazásokat expedícióvá változtatja ez a kényelmes, előre felszerelt oldaltáska tartókkal, amik tökéletesen illeszkednek a karosszériához, és 36 literes tárolókapacitást kínálnak . A 889 köbcentis, soros, két hengeres motor 105 LE-t és 100 Nm nyomatékot produkál, így a Norden 901 Expedition sima, szabályozható teljesítménye a felhasználás széles skáláját kínálja, amely különösen jól jöhet nehezebb terepen.

Husqvarna Norden 901 Expedition 2023

Az acél rácsos váz és króm-molibdén segédváz kivételes mozgékonyságot, visszajelzést és kényelmet biztosít a leghosszabb napokon is. A karbantartás könyebbé tételét középső állvány, a biztonságot bukócső garantálja.

Ha a Ride Husqvarna Motorcycles alkalmazás telepítésre kerül a vezető mobiljára, és Bluetooth-on keresztül csatlakoztatják a motorhoz, letölthető térképeket lehet használni a Turn-by-Turn+ navigáción keresztül. Call-In, Call-Out és a valós forgalmi információk is megjeleníthetők.

Husqvarna Norden 901 Expedition 2023

A zeneválasztás és a hangerő szabályozható vezetés közben a kormányon lévő gombokkal. Négy választható menetmód (utca, eső, terepjáró, felfedező) mellett az elektronikai csomag tartalmaz még kikapcsolható kanyar ABS-t off-road üzemmóddal és Easy Shift funkciót. A kanyarra érzékeny kipörgésgátló kilenc fokozatban állítható, a hátsó kerékcsúszást lehetőségének megtartásával (Explorer módban).

Husqvarna Norden 901 Expedition 2023

A Power Assist Slipper Kuplung (PASC) csúszó kuplung a biztonságosabb teljesítmény leadást segíti. Belső nélküli küllős kerekein off-road mintázatú Pirelli Scorpion Rally STR abroncsok feszülnek. A nagy űrtartalmú, 19 literes üzemanyagtartály akár 400 km-es hatótávolságot is megenged, és ha mindez nem lenne elég, akkor a gyári funkcionális kiegészítők sorozata magasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet ad.

Husqvarna Norden 901 Expedition 2023

Ezen túlmenően kapható még a Norden 901 Expedition-hoz műszaki kiegészítők, amelyek teljesítményt növelnek, vagy csak a külső megjelenést teszik egyedivé.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes