A Brixton Crossfire 125 lett az idei Motor Awards díj nyertese

A Brixton Crossfire 125-öt szavazták meg a Motor Awards 2023 díjátadón a „LEGJOBB VÁROSI MOTORKERÉKPÁR” kategória nyertesének Spanyolországban. Közel negyedmillió résztvevő adta le voksát autókra és motorkerékpárokra, a városi motor kategória 13 jelöltje közül a Crossfire modellcsalád 125 köbcentis tagja lett a győztes. 

Motor Awards-ot 2011 óta rendezi meg a legnagyobb spanyol autós és motoros magazinokból álló szervező bizottság, ez az ország legrangosabb díja. Idén a madridi Goya Színház adott helyet az évről-évre rekordlátogatottsággal bíró rendezvénynek, ahol 8 kategóriában összesen 70 jármű vetélkedett. 

Brixton Csossfire 125


A városi motor kategória első helyére pedig a Brixton Crossfire 125 LC került,  a stílusos Café Racer olyan márkákat utasított maga mögé, mint a Yamaha, a Benelli, vagy éppen a Honda
A Brixton Motorcycles Magyarország ügyvezetője a következőképpen véleményezte a sikert:
„Ez a győzelem annak köszönhető, hogy ez a jármű egyedülálló a 125 köbcentiméteres motorosztályban. Valójában nem is látszik átlagos 125-ös motornak.

Brixton Csossfire 125

A Café Racer stílusjegyek harmonikusan ötvöződnek egy egyszerre retró és modern formavilággal, a magas színvonalú műszaki tartalom pedig biztos alapot ad a mindenki tekintetét vonzó külsőhöz. A kategória lehetőségeit majdnem teljesen kihasználó 14 lóerős, folyadékhűtéses blokk ereje által hajtott Crossfire 125 alatt feszes hangolású Kayaba futóművek dolgoznak. Az üzemanyag-befecskendező rendszer és az egyedi, X-nyomatú, 11 literes üzemanyagtartály 400 km-es hatótávolságot tesz lehetővé, a megállásról pedig ABS-sel felszerelt tárcsafékek gondoskodnak.

Brixton Csossfire 125

Mindez harmonikusan olvad egybe egy stílusos, sportos és jól kezelhető egységben, amit a nagy presztízsű Moto Awards díj „A LEGJOBB VÁROSI MOTORKERÉKPÁR” is bizonyít.” 

Szöveg és kép: Brixton Motorcycles Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes