Ducati ruházat 2023

 Az új Ducati 2023 ruhakollekció már elérhető a márkakereskedésekben és online. A termékeket olyan márka rajongóknak készítették, akik stílussal és egyediséggel kívánják kiélni szenvedélyüket anélkül, hogy a biztonságot és a kényelmet feláldoznák.

A ruházati termékcsalád úgy lettek kitalálva és tervezve, hogy még élvezetesebbé tegyék a Ducati nyergében a motorozást. A Ducati 2023-as kollekciója minden motoros igényét kielégíti. Szól azoknak, akik a versenypályán a végletekig nyomják Panigale V4R-t, és azoknak is, akik a Multistrada V4 Rallyn találják meg ideális útitársukat a hosszú túrák során.

Ducati ruházat 2023


A széles választék felöleli a Racing, Sport, Touring, Urban és Sportswear ruházati vonalakat. Ezeket a termékeket az első osztályú anyagok, a magas funkcionalitás és a minőségi részletek jellemzik. A 2023-as ruhakollekció exkluzív és kifinomult dizájnnal rendelkezik, amely Aldo Drudi és a Centro Stile Ducati együttműködésének eredményeként született. Az első osztályú megjelenés ötvöződik a terület vezető vállalatainak funkcionalitás terén szerzett tudásával. Az idei év újdonsága a Ducati Corse vonalon belüli grafikailag egységes téma.

Ducati ruházat 2023

Ez a MotoGP színeiben használt három különböző vörös árnyalatra utal, egységes megjelenést kölcsönöz azoknak, akik egy energikus és dinamikus stílust keresnek, amely megidézi a pálya szellemét. A Sport vonal fénypontja a Fighter C2 kabát. A puha marhabőr és a sztreccs szövet tökéletes keveréke kizárólag a Dainese által a Ducati számára tervezett ruhadarabot jellemzi, kényelmet és lenyűgöző könnyedséget biztosít. A kabát sportos túrákhoz készült, de városi használatra is kiváló.

Ducati ruházat 2023

A hosszú távban gondolkodók számára, akik bármilyen időjárás mellet képesek motorozni, a Touring sorozatban található, továbbfejlesztett kétrészes Strada C5 érdemes szemügyre venni, amely immár új moduláris megoldásokkal rendelkezik. A motoros maga döntheti el, hogy inkább hőt tárol, vagy friss levegőt enged át. Ez lehetővé teszi a vezető számára, hogy tökéletesen alkalmazkodjon a külső hőmérséklethez. A kétrészes Strada C5, amely férfiak és nők számára egyaránt elérhető, az új Multistrada V4 Rally színvilágát idézi.

Ducati ruházat 2023

A sportruházatok mindenkit megcéloznak. akik a gyártó iránti szenvedélyüket nem csak két keréken, hanem a mindennapi életben is szeretnék kifejezni. A Ducati és Ducati Corse márkák ruha- és kiegészítőinek kollekciója bármilyen alkalomra felvehető. Azok, akik a 2023-as szezonban is támogatni szeretnék versenyhőseiket, a legújabb pólókkal egészíthetik ki az igazi Ducatista megjelenését. Ezt az új kollekciót Francesco Bagnaia és Alvaro Bautista MotoGP-ben és World Superbike-ban aratott győzelmeinek szentelték.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes