Új Ninja ZX-6R

Egy ikonikus név tér vissza a Kawasaki kínálatába a 2024-es szezonban, ez az új Ninja ZX-6R „Supersport Obsession” felirattal. A 2024-es modell számos olyan funkcióval büszkélkedhet, amelyek eddig nem voltak láthatóak a nagyon kedvelt szupersport kínálat középső osztályában. Az új modell műszaki és stílus frissítésekkel érkezik, amelyek a legigényesebb utcai vagy pálya napi versenyzők igényeit kielégítik.

A Kawasaki ikonikus Ram Air rendszerének segítségével pedig lenyűgöző, 95,2 kW (129 LE) áll rendelkezésre 13 000-es fordulatszámon.

Kawasaki Ninja ZX-6R – 2024


Az új gép legnyilvánvalóbb változása a verseny motorokra jellemző szárnyak megjelenése a megjelenésben. Ehhez agresszív vonalak tartoznak, amelyek először tartalmaznak hibrid projektor/reflektor fényszórókat., a komplett LED-es világítási csomag részeként. Új a szélvédő, speciális kivágásokkal készül a jobb légellenállási értékek elérése érdekében.

Kawasaki Ninja ZX-6R – 2024

A burkolat összefonódó rétegeket használ a 3D-s hatás létrehozásához, a több réteg pedig előkelő megjelenést kölcsönöz a motornak. A műszerfal 4,3 hüvelykes (11 cm-es) színes TFT kijelzővel informál, és lehetőség van az okostelefonok csatlakoztatására a Kawasaki Rideology alkalmazáson keresztül.

Kawasaki Ninja ZX-6R – 2024

Információfrissítések, például váltólámpa, Kawasaki szervizemlékeztető, olajcserére emlékeztető, Riding Mode jelző, okostelefonos hívások és értesítések mind elérhetők.

Kawasaki Ninja ZX-6R – 2024

Az összes ismert járműállapot-frissítés mellett Bluetooth kijelzés és egy gazdaságos üzemelést jelző ikon is megtalálható rajta. Technikai szempontból a híres és nagyra értékelt, 636 cm3-es, folyadékhűtéses, 4 ütemű soros négy hengeres blokk alkotja a gép magját, és a szigorúbb károsanyag-kibocsátási előírásoknak megfelelően átdolgozott vezérműtengely profilokkal, valamint átdolgozott szívótölcsérekkel és gyűjtőcsövekkel rendelkezik, amelyek mindegyike az alacsony és közepes fordulatszámú teljesítmény növelését szolgálja.

Kawasaki Ninja ZX-6R – 2024

A sziromra hasonlító féktárcsák a jelenlegi Ninja ZX-10R család megjelenését tükrözik, míg az olyan elemek, mint az SFF-BP (külön funkciós villa nagy dugattyúval), a KQS Kawasaki Quick Shifter, a három üzemmódú KTRC kipörgésgátló, valamint a teljesítmény- és az integrált vezetési módok a szuperport legenda magas színvonalának fenntartását szolgálják.

Kawasaki Ninja ZX-6R – 2024

A Pirelli Diablo Rosso IV abroncsokon gördülő 2024-es Ninja ZX-6R két színben lesz elérhető a következő szezonban, egy zöld változatban (természetesen!) Lime Green/Ebony színben, valamint egy „lopakodóbb” változatban, amely a fémes grafitszürkét és a metál Diablo feketét kombinálja.

Szöveg: Buny
Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes