Ducati Hypermotard 950 RVE

Adrenalin kompromisszumok nélkül, ezt jelenti a Hypermotard a Ducatinál azoknak, akik minden kanyart szeretnének igazán élvezni. A fejlett elektronikának köszönhetően nem kell lemondani a biztonságról sem, és a karakterének hangsúlyozása érdekében új Graffiti Livery Evo festést kapott a következő szezonra.

A Hypermotard 950 olyan rajongó számára készült, akik adrenalin dús kalandokat szeretnének átélni motorjaikkal. A sportos és maximális vezetési élményre fejlesztett Hypermotard ötvözi a fejlett elektronikát a kitűnő alkatrészek beépítésével, amely minden helyzetben teljes irányítást garantál.

Ducati Hypermoterd 950 RVE


A szupermotok világa által ihletett Hypermotard 950 egy karakteres motor, amely a szórakozásra összpontosít. Az agresszív megjelenés nyeregbe ugrásra hív, hogy a legújabb Ducati technológia segítségével megtapasztalhassa mindenki a tiszta vezetési élményt. 2024-re a Hypermotard 950 RVE új külsőt kap az új „Graffiti Livery Evo” festéssel. Az új fényezéshez fóliát használtak azzal a céllal, hogy kifinomult és összetett grafikát lehessen létre hozni.

Ducati Hypermoterd 950 RVE

A street art alkotások ihlették, akárcsak a korábbi festést, az egész motorkerékpáron megtalálható grafika az airbrush művészethez hasonló hatást kelt. Az RVE logó a hátsó idomon az új Graffiti Livery Evo az egyik jellemzője. Letisztult formáinak és feszes vonalainak köszönhetően a Hypermotard 950 a könnyedséget és a tisztaságot testesíti meg. A Supermoto világára való utalást a két kipufogó, a lapos ülés és a motor agilitását és adrenalint közvetítő arányai erősítik. A Graffiti Livery Evo RVE verziója mellett a Hypermotard család a Ducati Red színben elérhető és SP változatban.

Ducati Hypermoterd 950 RVE

Ez utóbbi kiemeli a Hypermotard sportos karakterét a megnövelt rugóúttal rendelkező Öhlins rugóelemeknek, a kovácsolt Marchesini kerekeknek és az alapfelszereltség részét képező Ducati Quick Shift (DQS) Up/Down EVO gyorsváltónak köszönhetően (a Hypermotard 950 RVE-nél a DQS is alapfelszereltség). A Hypermotard 950 modern és kifinomult elektronikája közé tartozik a kanyar ABS EVO, aminél a „Slide by Brake” funkció lehetővé teszi az irányított sodródást a kanyarokban. Az alap elektronikai csomag része a Ducati Wheelie Control (DWC) EVO is, amelynek működését a 4,3 hüvelykes TFT-kijelzőn keresztül bármikor nyomon lehet követni.

Ducati Hypermoterd 950 RVE

A motoros személyre szabhatja vezetési stílusát, és a Ducati által beállított működési paramétereket igényeihez igazíthatja három módban: Sport, Touring és Urban. A Hypermotard család minden tagja 937 köbcentis Ducati Testastretta 11°-os kéthengeres motorral készül, ez az erőforrás 114 lóerőt ad le 9000-es fordulatszámon. A maximális nyomaték 80%-a már 3000-es fordulatszámtól rendelkezésre áll. A Hypermotard 950 még dinamikusabbá tehető a Style és Sport csomagok révén, és a Ducati Performance számos tartozékának köszönhetően.

Ducati Hypermoterd 950 RVE

Ezek teszik lehetővé a megjelenés és a funkcionalitás további optimalizálását. A Sport csomagban található titán Termignoni hangtompítóktól a Style csomag szénszálas tankborításán keresztül, az utas kapaszkodón át a tanktáskáig minden testre szabható a Ducati konfigurátorában.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes