Ducati Multistrada V2 új fényezéssel

A Ducati túrauniverzumába való ideális belépő a Multistrada V2 S. Könnyű, erős, mégis jól irányítható és kiváló minőségű alapfelszereltséggel rendelkezik, tehát ideális társ az izgalmas kalandokhoz. A kiegyensúlyozott váznak köszönhetően a városi forgalomban is nagyon jól érzi magát.

A 2024-es modellévre a klasszikus Ducati Red mellett a Multistrada V2 S színpalettája az új Thrilling Black & Street Grey fényezéssel bővül. Az új festés kiemeli a Multistrada sportosságát olyan színvilággal, amely egyesíti a Street Grey eleganciáját a GP19 Red energiájával.

Ducati Multistrada V2 S


A piros felnik és a modellnév új grafikája teszi teljessé a megjelenést. A Multistrada V2 S fejlesztése során nagy figyelmet fordítottak az ergonómiára. A magas szintű kényelem, kezdve a 830 mm magas üléssel, amely megkönnyíti a láb letételét. A magas vezetők számára is előnyösek a lábtartók, elegendő helyet kínálnak. Maximális kényelem, hogy mindennap élvezhesd az utazással járó örömöket. Nem számít, hogy hosszú távról vagy rövid egynapos utakról van szó, a robusztus, 937 cm³-es Ducati Testastretta 11°-os kéthengeres motor, amely minden helyzetben garantálja a vezetési élményt.

Ducati Multistrada V2 S

Az Euro 5 jóváhagyással rendelkező Testastretta maximális teljesítménye 113 LE 9000-es fordulatszámon, nyomatéka pedig 94 Nm 6750-es fordulatszámon. A Multistrada V2 S funkcióit kiváló minőségű elektronika teszi teljessé. Ide tartozik a kanyar ABS, a Vehicle Hold Control (VHC), a Ducati Traction Control és a Ducati Brake Light System, amely hirtelen fékezés esetén automatikusan aktiválja a hátsó lámpát, jelezve a fékezést. Az alapkivitelhez képest a Multistrada V2 S alapfelszereltsége bővül a sebességtartó automatikával, a Ducati Quick Shift Up & Down (DQS) gyorsváltóval és 5 hüvelykes színes TFT-kijelzővel.

Ducati Multistrada V2 S

Mind a V2, mind a V2 S rendelkezik 4 motorvezérlési móddal (Sport, Touring, Urban és Enduro), ezt a technológiát először 2010-ben alkalmazták a Multistradán. Annak érdekében, hogy minden rajongó utazási élményét egyedivé tegye, a Ducati Performance egy sor kiváló minőségű kiegészítőt fejlesztett, amelyek kiemelik a Multistrada V2 S túraszellemét vagy városi vadász jellegét. 2023 különleges év az egész sorozat számára: 20 éves lett a Multistrada család.

Ducati Multistrada V2 S

A 2003-as első modell óta több mint 100 000 motorkerékpár hagyta el a Borgo Panigale gyárat, hogy elkísérje az utazókat izgalmas kalandjaikra világszerte. Egy olyan termékcsalád, amely képes alakítani a Ducati történetét, új utakat nyitni és olyan innovatív technológiákat bevezetni, amelyek hozzájárultak a motorkerékpár-világ színvonalának emeléséhez.

Ducati Multistrada V2 S

4 Ever Ducati, ami 4 éves garanciát jelent, amit a Ducati minden vásárló számára kínál, a teljes Multistrada termékcsaládra vonatkozik, és a hagyományos garancián felül még 24 hónapra vonatkozik, futásteljesítmény-korlátozás nélkül.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes