Moto Guzzi V7 Stone Corsa

Az új sportos verzió a 2023-as, éves nagy Moto Guzzi találkozó tiszteletére készült. A márka elkötelezett hívei előtti bemutató nem véletlen, az újdonság erősen emlékeztet a legendás V7-re, a versenypályák légkörére, amellyel a rajongók szívéhez kíván szólni a gyár.

Az olasz motorkerékpárok egyik szimbóluma a Moto Guzzi V7, ami továbbra is megújulni képes, megőrizve összetéveszthetetlen tulajdonságait és eredetiségét, amelyek egyedivé teszik.

Moto Guzzi V7 Stone Corsa


A legendás V7 legújabb interpretációja, az új V7 Stone Corsa meglepetésként mutatkozott be a 2023-as Moto Guzzi éves „Nyitott Ház“ alkalmával, felkeltve azon rajongók ezreinek érdeklődését, akik Mandellóban megjelentek, a Guzzisták által leginkább várt eseményen. A Moto Guzzi V7 Stone Corsa merész visszatérést jelent a klasszikus sportossághoz. Lágy vonalai azonnal szembetűnnek, a felső burkolatból és az együléses nyeregből az elmúlt szép idők versenyeinek izgalmas hangulatát idézi.

Moto Guzzi V7 Stone Corsa

Az autentikus motorozásból eredő, valódi szenvedélytől sugárzó rezgések, amelyek 2019 óta újra életre keltek a Moto Guzzi Fast Endurance-ban (Moto Guzzi versenysorozat), és sok versenyzőnek adott lehetőséget arra, hogy a pályán versenyezzen, és kihozza a V7-es gépekből annak versenytulajdonságait.

Az új V7 Stone Corsa vadonatúj kéttónusú fényezésével tűnik ki, egyben a motorversenyzés aranykora előtt is tiszteleg. A metálszürke színvilágot egy agresszív vörös csík emeli ki, ami függőlegesen fut végig a felső burkolaton, majd az üzemanyagtartály alsó részén és az oldalsó paneleken folytatódik.

Moto Guzzi V7 Stone Corsa

A fényezéshez illeszkedő színkóddal festett nyeregburkolat tartozékként kapható, így igazi együléses versenystílusú gép válik a Corsa-ból. A felszereltség része a kormányvégi visszapillantó tükör is, amelyek még karcsúbb és dinamikusabb profilt adnak a V7 Stone Corsának, valamint a feketére eloxált alumínium tanksapka.

Moto Guzzi V7 Stone Corsa

A minimalista megjelenésnek megfelelően, amely minden V7-es változat jellegzetes vonása, hogy az első villa szárakon nincs gumiharmonika, de a kormányrögzítőn egy szegecselt lemez jelzi a különleges kiadást. A Moto Guzzi V7 Stone a 2023-as rendezvényen jelent meg először az új Verde Camo színben (terepszínű zöld), amely a Rosso Rovente (perzselő vörös), Grigio Alluminio (alu szürke), Giallo Metallico (metál sárga) és Nero Ruvido (durva fekete) színsémák mellett lesz elérhető.

Szöveg: Buny

Kép, video: Moto Guzzi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes