Stylmartin Iron WP Bronze

A Stylmartin tornacipőket idéző modelljei között az IRON WP kitüntetett helyet szerzett magának az évek során. Uniszex, kényelmes motorozás és séta közben, egyúttal védelmet nyújt a lábnak, és retro kinézetű. Elengedhetetlen kelléke a nagyvárosi motorozásnak.

A márka most egy új, esztétikus változatot kínál bronz színezésű bőr felsőrésszel. A motoros lábbelik tervezésében és gyártásában szerzett több évtizedes tapasztalattal a Stylmartin márka újra és újra bebizonyította, hogy tudja, hogyan lehet ügyesen ötvözni a rendkívül technikás és funkcionális részleteket a kifinomult és nem mindennapi esztétikával.

Stylmartin Iron WP Bronze


Ennek egy újabb demonstrációja a Stylmartin sneaker termékcsalád egyik nagy klasszikusának új, 2023/2024-es verziója. Az Iron Bronze kivitelről beszélünk. Amint az a nevéből is sejthető, ennek a modellnek a különlegessége a felsőrész színárnyalata és kidolgozása, amelyet kézzel csiszoltak a „kopott” bronz hatás elérése érdekében. Ne felejtsük el azonban, hogy védő cipőről beszélünk. A vonzó és lezser megjelenés mögött a funkciók teljes készlete bújik meg. Az uniszex mérettartományban elérhető Iron Bronze védelmet nyújt motorozás közben és magas szintű kényelmet járás során. Ez a bokánál mindkét oldalon megtalálható belső PU-védőknek köszönhetően lehetséges, amelyek szükség esetén hatékonyak. Nem szabad alábecsülni a bőr felsőrészt sem. A tulajdonságok között megemlítendő még a vízálló és vízlepergető anyagok használata, amelyek képesek szigetelni a lábat a nedvességtől.

Stylmartin Iron WP Bronze

A légáteresztő membrán biztosítja a megfelelő légáramlást, valamint az anatómiai és mikro perforált talpbetét is kiveszi a részét a szellőzésből. A csomagban kétszínű fűzők közül választhatnak a tulajdonosok a tökéletes rögzítés és a megfelelő megjelenés elérése érdekében. A fekete gumitalp kiváló tapadást garantál. Az újdonságot 36-tól 47-ig terjedő méretben lehet megvásárolni, természetesen megfelel a motoros cipőkkel szemben támasztott EN 13634:2017 szabvány előírásainak. További információval a hazai képviselet áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes