Honda újdonságokhoz Hepco & Becker kiegészítők

Az idei év két új Honda modellje is bekerült a Hepco & Becker fejlesztő részlegébe, és az eredmény a kínálat bővülésén jól látszik. Mindkét motort felkészítették a túrázás kihívásaira, és az esetleges balesetekből származó károk enyhítésére is találtak megoldást.

A legendás sokoldalú túra motor, a Honda XL 750 visszatérésével az izgalmas kalandok garantáltak.

Honda Transalp – Hepco & Becker


A Transalphoz tökéletes kiegészítőkkel rendelkezik a német cég, amelyek kifejezetten az XL 750 Transalp számára készültek, és számtalan lehetőséget kínálnak a motor egyéni kialakítására. Diszkrét C-Bow tartókkal az oldaltáskák és dobozok felszerelése gyerekjáték. Ez a praktikus tartó elegendő helyet kínál ahhoz, hogy mindent el lehessen pakolni, amire szüksége van egy rövid utazáshoz anélkül, hogy csorbítaná a motorkerékpár megjelenését.

Honda Transalp – Hepco & Becker

További tárhely igény esetén a doboztartók Alu- vagy Easyrack felső tartóval kombinálva tökéletes megoldás. Akár hosszú út, akár napi ingázás a terv, ezek az erős rendszerek lehetővé teszik, hogy mindent biztonságosan lehessen szállítani. Nagyobb méretű csomagokhoz szélesített csomagtartó kiegészítőt kínálnak, amivel a terep akadályok leküzdése sem lesz akadály. A Lock-it vagy az új Basic tankgyűrűvel könnyedén rögzíthető egy tanktáska, és mindig kéznél vannak a fontos dolgok. A biztonság a legfontosabb, ezért bukócsövet, kiegészítő védőlemezeket terveztek a modellhez.

Honda Transalp – Hepco & Becker

Ezek a kiváló minőségű védőeszközök nem csak a motort és a burkolatot védik a sérülésektől, hanem robusztus és sportos megjelenést kölcsönöznek a Transalpnak. A további kényelem és védelem érdekében a markolatvédő is helyet kapott a kínálatban, ami biztos fogást kínál, és védi a kezet az időjárás viszontagságaitól. A lámpavédő egyedi terepes külcsínt ad a motornak, ugyanakkor megvédi fényszóróit a kavicsoktól és a szennyeződéstől. Annak érdekében, hogy biztonságosan lehessen parkolni, készült egy főállvány és egy oldal kitámasztó szélesítés.

Honda Transalp – Hepco & Becker

Ha valaki tovább szeretné javítani a Transalp vezetési élményét, kiváló minőségű LED-es kiegészítő fényszórók is kaphatók a típushoz. Akik már rendelkeznek kiegészítő fényszórókkal, a Hepco&Becker tankvédő bukócsőre szerelhető adaptert kínál.

Honda CL500 – Hepco & Becker

A másik terepes Honda újdonsághoz csőböl hajlított csomagtartót, Minirack és Alu- vagy Easyrack doboztartót kínálnak, míg az egyoldalas csomagtartó és a C-Bow tartó további tárhelyet kínál a hosszabb túrákhoz. A nagyobb biztonság és kényelem biztosításához az utas számára erősebb kapaszkodó áll rendelkezésre. A motor védelméről bukócső gondoskodik.

Honda CL500 – Hepco & Becker

A tankgyűrű lehetővé teszi a Hepco&Becker kínálatában a Lock-it rendszerű tanktáskák gyors fel- és levételét, valamint biztonságos, stabil rögzítését. A lámpavédőrács védi az első lámpatestet a felverődő kövektől , az oldaltámasz szélesítő lemeze javítja a motorkerékpár stabilitását egyenetlen felületeken.

Honda CL500 – Hepco & Becker

A tartozékok széles választékával a HONDA CL500 tulajdonosai egyénileg tervezhetik meg motorkerékpárjaikat, és optimálisan illeszthetik őket igényeikhez.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes