Yamaha XMAX és Techmax 300 Hepco & Becker módra

A méltán népszerű robogó párost az utakra szabadító Yamaha mérnökei csak sejthették, hogy alkotásuk nagy sikert fog aratni, de látva a vásárlók lelkesedését szerte a világon, úgy döntöttek időszakonként fejlesztenek rajta még.

A 2023-as modellek már róják az utakat, ezért kézenfekvő volt, hogy a Hepco & Becker fejlesztő csapata is vet a modellekre egy pillantást a saját részlegén.

Yamaha XMAX 300 – Hepco & Becker


A stílusos, sportos robogó megjelenésével semmi baj nincs, itt inkább azzal voltak elfoglalva a szakemberek, hogy a hasznos terhelhetőség érdekében dolgozzanak egy kicsit a gépeken. A Minirack tartó alkalmas egy kisebb táska elhelyezésére, vagy egyszerűen a Lock-it vagy Basic tartókat kell választani a speciális rögzítő rendszerrel.

Yamaha XMAX 300 – Hepco & Becker

Így egy pillanat alatt felrakni vagy levenni a táskát, rögzítő hevederek nélkül. Akik nem elégszenek meg ezzel a hely kínálattal, azoknak a Journey felső doboz kollekcióból a TC52-re érdemes egy pillantást vetniük. Ott aztán lesz hely a sisakoknak! A doboz rögzítéséhez Alu- vagy Easyrack tartó felszerelésére van szükség. Ha ez megvan, akkor bármelyik felső doboz rögzíthető, ha valakinek az 52 literes űrtartalom a TC52 esetében nagy lenne.

Yamaha XMAX 300 – Hepco & Becker

Emellett az „offroad“ stílus kiemelése érdekében a robogó kapott egy fekete porszórással felületkezelt idom védő bukócsövet. Így védetté válnak a drága alkatrészek, és a poggyász szállítás is könnyebbé válik.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes