Husqvarna Norden 901 – 2024

A Husqvarna frisítette a Norden 901-et, amely nagyobb teljesítményt és biztonságot kínál a 2024-es évjárattól számos műszaki fejlesztésnek köszönhetően. A 2021-es bemutatása óta hihetetlenül népszerű gép biztosítja, hogy minden kalandrajongó motoros a maga módján fedezze fel a világot.

A Norden 901, amelyet sok kaland kedvelő motoros választott, ugyanazt a jól bevált, nyomatékos, 889 köbcentis soros, két hengeres motort kapta meg 2024-re, amely 105 LE csúcsteljesítménnyel és 100 Nm nyomatékkal szolgálja a gondtalan motorozást.

Husqvarna Norden 901 – 2024


Ezen kívül négy választható menetmód (utca, eső, offroad, opcionális Explorer), elektromos gázkar állítható reakcióval (Explorer módban) és gyorsváltó (fel és le) teszi könnyűvé a haladást. Könnyű, króm-molibdén-acél rácsos vázával, WP APEX felfüggesztésével és többféle menetmóddal együtt a Norden 901 továbbra is kiemelkedő kényelmet biztosít hosszabb utakon, még akkor is, ha zord és kihívásokkal teli tájakon kell navigálni. A dőlés sszögre érzékeny kipörgésgátlója (MTC) immár tíz különböző szintű hátsó kerékcsúszás beállítási lehetőséget kínál, amelyek az opcionális Explorer mód bekapcsolásakor választhatók ki.

Husqvarna Norden 901 – 2024

A nagy kapacitású, 19 literes üzemanyagtartály megnövelt, akár 400 km-es hatótávolságot biztosít a felfedezők számára. A vezetési képességeknek megfelelő beállítással a tapasztaltabbak élvezni fogják a kanyarokban való sodródást, míg az újoncok a magabiztos tapadást fogják értékelni a technikás kanyarokban és a kiszámíthatatlan terepen. A Norden 901 2024-es verziójában újdonság az új USB-port, a vészhelyzetben gyorsan bekapcsoló vészvillogó, valamint az új kipufogórendszer, amely megfelel az EURO 5+ előírásainak. A Norden 901 prémium gyártási minőségét hangsúlyozva a sokoldalú gépen használt alkatrészek mindegyike teljesítmény és tartósság figyelembe vételével került kiválasztásra.

Husqvarna Norden 901 – 2024

A Pirelli Scorpion Rally STR abroncsok, a Bosch Cornering ABS (kanyar ABS), a Power Assist Slipper Clutch (csúszó kuplung) és a többféle menetmód kombinációja biztosítja a tökéletes vezetési élményt. Az új szürke és sárga grafika jellegzetes megjelenést kölcsönöz az újdonságnak.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes