Metzeler abroncsok az új BMW R 1300 GS-hez

Az új BMW R 1300GS-hez a Metzeler abroncsát választotta a német gyártó. Elöl 120/70 R19, míg hátul 170/60 R17 méretben a Metzeler Tourance Next 2 abroncs kerül a gyárban a felnikre. Az R 1300 GS Trophy, Triple Black és az Option 719 Tramuntana,is ilyen abroncsokkal gördül le a szalagról, addig az igazi terep specialisták Karoo 4 abroncsokat is kaphatnak egyedi igénye alapján.

A Metzeler Tourance Next 2 és Karoo 4 gumikkal szerelt új BMW R 1300 GS már a nemzetközi sajtóbemutatóra meghívott újságírók gépein is bizonyított, közúton és terepen is sikeresen tesztelték az októberi Malagában rendezett hivatalos teszt keretében.

Metzeler Tourance Next 2


A teszten túl, az Ibériai-félsziget déli része otthont adott a BMW Motorrad márkakereskedők rendezvényének is, ahol a világ számos országából érkezett kereskedői is értékelhették az új motort és a Metzeler gumikat. A BMW döntése, hogy ismét Metzeler abroncsokat használ eredeti felszerelésként az új R 1300 GS-hez, megerősíti. a két márka közötti szilárd és hosszan tartó kapcsolatot, és hangsúlyozza a választás fontosságát, mely szerint a gumiabroncsok nagy mértékben befolyásolják a motorkerékpár viselkedését.

Metzeler Tourance Next 2

Az eredeti Tourance Next 2 abroncsok, B specifikációban, kifejezetten a Az új BMW R 1300 GS új teljesítményszintjéhez igazodnak. Minden tulajdonos értékelni fogja, legyen szó hosszú utakról vagy hétvégi kirándulásról, függetlenül attól, hogy egyedül vagy utassal használja a motort. Mindenki elégedett lesz a kényelemmel és kiszámítható viselkedéssel, amit ezek a gumik nyújtanak. A Tourance Next 2 valójában könnyű kezelhetőséget és irányítást kínál minden kanyarban. Mindezt a radiális szerkezet a 0°-os acélszalag komponensének köszönheti, amivel azonnali válasz reakció érkezi az abroncs felől nedves felületen történő fékezés esetén.

Metzeler Karoo 4

Alacsony hőmérsékleten használva is, magas és hosszan tartó teljesítményt nyújt az abroncs életciklusa alatt. Azoknak, akik a BMW R 1300 GS-sel még tovább szeretnék feszegetni kalandjaik határait off-road Karoo 4 abroncsok állnak rendelkezésre, opcionális kiegészítőként. Ez a többcélú abroncs még a legmélyebb sárban is példás tapadást biztosít, miközben kiváló kopásállósága is kitűnő. Emellett nagyszerű kezelhetőséggel rendelkezik az úton, függetlenül a terheléstől, a vizes-száraz körülményektől, és jó kontrollálható a viselkedése a motor elektronikus segítő rendszerekkel. Az új R 1300 GS mellett az új F 900 GS és F 900 GS Adventure is Tourance Next 2 vagy Karoo 4 gumikkal érkezik.

Metzeler Karoo 4

Más BMW modellekhez már elérhetőek a Metzeler abroncsok: az R 1250 GS (Karoo 3), a G 310 GS (Tourance), az R 1250 RT (Roadtec Z8 M/C), R 1250 R és RS (Roadtec 01), R 18 Roctane (ME 888 Marathon Ultra) és a K 1600 B, Grand America, GT és GTL (mind Roadtec 01).

Szöveg: Buny

Kép: Metzeler

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes