Kawasaki Ninja 40. évforduló

Az elmúlt negyven évben a Ninja motorok világszerte népszerűek a sportmotor rajongók körében. Soha nem tértek el attól, ami a Ninját a kezdetektől híressé tette, az ikonikus márka fejlesztése mindig is a technológia élvonalában volt, így a Ninja nem csupán felismerhető név, hanem sok versenyző számára életforma is lett.

A 2024-es modellévre a Kawasaki a Nindzsa modellek egyedi sorozatát adja ki a négy évtizedes teljesítmény és innováció tiszteletére.

Kawasaki Ninja ZX-10R


A különleges kiadás legerősebb tagja a Ninja ZX-10R, amely több Szuperbike világbajnoki cím alapgépe, a közepes teljesítmény kategóriában a nagy tekintélynek örvendő 636 köbcentis. Supersport Ninja ZX-6R áll, és a már nagyon dicsért és ugyanolyan magas fordulatszámokra képes Ninja ZX-4RR a legkisebb tag. Mindegyik gép az 1990-es évek eleji Kawasaki World Endurance zöld, kék és fehér színvilágú változatában lesz elérhető, az alsó burkolatot merész Kawasaki logó uralja, akárcsak a korszak háromszoros bajnokságot nyerő gépeit.

Kawasaki Ninja ZX-6R

Az 1989-es ZXR sorozathoz igazodva a jellegzetes festés minden retro divatot követ, miközben friss és modern megjelenésű. Az üzemanyagtartályokon a 40. évfordulós logóval büszkélkedő gépek festését gondosan a „karosszériához” igazították, míg a Kawasaki logót az eredeti rajzokról vették át, és még a hátsó idom is a korszakot idézi. A lime zöld kerekek és az ezüstre festett alkatrészek – ideértve a vázat is – szemlélteti, hogy a japán Kawasaki gyár stílusért felelős szakemberei milyen figyelmet szenteltek a részletekre.

Kawasaki Ninja 650

A 2024-es szezonban a már ismert színváltozatok mellett a 40. évfordulós modellek is jelentős szerepet fognak játszani a sportmotorok kedvelőiért folyó versenyben.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes