Moto Morini Calibro

A Moto Morini az új Calibroval bővíti kínálatát, amit szabad szellemű motorosoknak ajánl, akik túl akarnak lépni a szabályokon. A Calibro segítségével a Moto Morini meg kívánja szólítani a stílustudatos fiatalságot, akik egyedi, tipikus „amerikai” megjelenésű motorkerékpárt keresnek.

Ez a motor a szokásos cruiser motorkerékpároktól eltérő modell, a Trivolzio-i központban tervezte a gyártó olasz csapata. A Calibro ideális partner mindennapi utazáshoz és ingázáshoz, ami könnyű kezelhetőségén felül, kifejezetten modern és agresszív, egyedi stílusú motorkerékpár. Izmos és modern vonalai nagyszerű egyéniséget adnak a Calibro-nak, de a ugyanakkor ez a motorkerékpár képes alkalmazkodni a motorosok életstílusához azáltal, hogy számos ötletet kínál a további testreszabási lehetőségekhez a tulajdonos preferenciái szerint. A fém üzemanyagtartály impozáns és a teljes LED-es fényszórók a Moto Morini márka összetéveszthetetlen jelképét világítják meg.

Moto Morini Calibro


A Calibro nemcsak stílusával ragadja meg a figyelmet, hanem egy szórakoztató és izgalmas élménnyel is szolgál. A motor, soros kéthengeres, amely már a Morini családból ismerős. Minden utazást élvezetessé tesz a cruiser laza vezetési pozíciója, a lábtartók megfelelő pozíciójának megválasztása, az aktívabb utazáshoz hátra, a lovaglás közbeni maximális kikapcsolódásra vágyók előre állíthatják. A váltó- és fékpedál is az egyedi stílust tükrözik. A felfüggesztés elemei szintén ismerősek lehetnek, a váz masszív acél kettős bölcsőben fogja közre a blokkot. Elöl 18″-as, míg a 17″-es tömlő nélküli alumínium kereken gördül az abroncs méretek 130/70 R 18 és 180/70 R 16 vagy 180/65 R 16.

Moto Morini Calibro

Dupla hátsó lengéscsillapítói egy régi motorépítési stílus képviselői, ellensúlyozva a Calibro erőteljes megjelenését. A hátsó ülés levehető, kontrasztos dísz varrással készül. Az ülésmagasság 720 mm, kényelmes talaj fogást és biztonságot nyújt a vezetőnek. A motor létfontosságú funkcióit egy digitális kijelző jeleníti meg, integrált analóg műszerrel. A kormánykarokat és a kapcsolókat a Calibro ergonómiai specifikációi szerint tervezték és gyártották, így a többi Moto Morini terméktől eltérő a kialakításuk.

Moto Morini Calibro

A motor nyitott változatban vagy 35 kW-ra korlátozva kerül forgalomba (A2-es jogosítvánnyal rendelkezőknek), amely könnyű és szórakoztató, de nagyon üzemanyag-takarékos, tökéletes mindazok számára, akik keresik hűséges és fáradhatatlan partnert. Rendelkezésre állnak olyan tartozékok is, amelyek segítségével a Calibro személyre szabható, vagy teljes kényelemben hosszú utakra alkalmas felszereléssel, mindezt anélkül, hogy feláldozná a vonzó megjelenést.

Moto Morini Calibro

A klasszikus változat mellett megtalálható a Bagger változat is, amely alapfelszereltségként kemény nyeregtáskákkal és szélvédővel érkezik.

Szöveg: Buny

Kép: Moto Morini

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes