A CB650R és CBR650R modellek Hepco & Becker kiegészítőkkel

A modell testvérpár idei kiadása is vendég volt a Hepco & Becker fejlesztési részlegén. A túra alkalmasság javítása volt az elsődleges cél, de azért a védelmet sem hanyagolták el. A tulajdonosok így már nyugodtan szabhatják saját igényeikre a járműveket.

A Neo Sports Café névvel fémjelzett CB 650 R motorhoz a könnyed megjelnés érdekében C-Bow tartót illesztettek, hogy a karcsú formákat lehessen tartani a rendszerhez kapcsolható táskák vagy dobozok segítségével.

Honda CB 650 R – Hepco & Becker


Az utas ülés mögötti rész csomagszállításra történő felhasználása érdekében négy verziót dolgoztak ki. Az első a dobozok rögzítéséhez használható Alu- vagy Easyrack tartók, Minirack a táskák rögzítéséhez és a Sportrack a minimalista csamag szállítási képességekhez. A tanktáskák rögzítéséhez rendelkezésre áll a Basic rendszer.

Honda CBR 650 R – Hepco & Becker

Az oldal állvány szélesítés mellett bukócső szolgálja még a védelmet, a motoros iskolák számára külön készült a típushoz a kormányt, illetve a hátsó idomokat védő bukócső is. A CBR 650 R modellhez szintén elérhető a C-Bow tartó, a Basic tanktáska rögzítő gyűrű. Így már nincs akadály a pénztárca és az iratok egyszerű elhelyezésének. A hátsó doboz felszerelése itt is adott, ugyanúgy Alu- vagy Easyrack rendszer használható hozzá.

Honda CBR 650 R – Hepco & Becker

Itt a Minirack hangsúlyozza jobban a sportos megjelenést, ehhez a kínálatban szereplő Lock-it rendszerű tartó rögzíthető, íg a táskák egy mozdulattal felhelyezhetők vagy levehetők a motorról. A védelem területén csak az oldal támasz szélesítés szerepel a programban.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes