BMW R12 nineT – Hepco & Becker

A jó idő beköszöntével előkerülnek a motorok, ideje a BMW R12 nineT modellt is kitolni a napra. Azért, hogy a motorozás minden pillanata megmaradjon szép emlékként nem volna itt az ideje egy kicsit még jobbá tenni?

Kezdjük a C-Bow tartóval és a Basic tanktáska gyűrűvel. Mindkettőt felszerelve sem csorbul a motor dinamikus megjelenése, és a C-Bow táskák vagy dobozok egy szempillantás alatt feltehetők, illetve levehetők.

BMW R12 nineT – Hepco & Becker


A Basic tankgyűrűvel elmozdulás mentesen lehet rögzíteni a tanktáskákat. Így minden fontos dolog ott lehet az ember keze ügyében.

BMW R12 nineT – Hepco & Becker


Még több helyre van szükség a pakoláshoz? Ez sem probléma az Alu- és Easyrack tartókkal, amelyek felső doboz tartóként szolgálnak. Már csak a hozzá illeszthető dobozok közül kell kiválasztani a megfelelő kapacitással rendelkezőt. 

BMW R12 nineT – Hepco & Becker

A hagyományos csomagrögzítésre is van lehetőség, erre a legjobb megoldás a csomagtartó vagy a Minirack, amelyek nagy segítséget jelenthetnek a hengerzsákok vagy táskák felhelyezésére.
Aztán a biztonság terén is történt előre haladás, az oldalállvány szélesítése vagy a bukócső nem kell hogy negatív hatással legyen a stílusra.

BMW R12 nineT – Hepco & Becker

A bukócső mellett a lámpavédő rács is a kínálatba került, mindegy hol is használják a motort, a terepen és a városban is jó szolgálatot tehet. A további fejlesztések között szerepel a kartervédő, amivel nem csak a megjelenés hangsúlyozható tovább, hanem a biztonság is.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes