Suzuki V-Strom 800 – Hepco & Becker

Az új V-Strom 800 tulajdonosok újabb fegyvert kapnak a kezükbe a távolság adta kihívások leküzdésére. A Hepco & Becker fejlesztői a csomagszállításban látták elsősorban az ehhez szükséges muníciót, így az Xplorer Cutout szett került fel először a motorra, hogy a kalandokhoz hűséges poggyász hordozót tudjanak kínálni.

Robosztus, megfelelő tároló kapacitással rendelkező dobozokról van itt csak szó, hanem egy különleges megjelenésű felszerelésről, amely nem csak védi a benne elhelyezett dolgokat, de igazán jó megjelenést is kölcsönöz ennek a modellnek.

Suzuki V-Strom 800 – Hepco & Becker


Aki persze nem vágyik hosszú kalandos túrákra, azokra is gondoltak, a C-Bow tartó, és a hozzá illeszthető táskákkal gyerekjáték lesz a csomagok elhelyezése. Biztos rögzítés, könnyű felhelyezés és levétel, mindezt tudja a könnyű táskákat felvonultató kínálat. A további hely kihasználás érdekében a tank betöltőnyílásához rögzített gyűrű segít a tanktáskát a megfelelő pozícióban tartani. A hátsó dobozokat kedvelő utazók a motorhoz igazított tartókkal és az Alu- vagy Easyrack tartókkal tudják az utas ülés mögötti részt kihasználni.

Suzuki V-Strom 800 – Hepco & Becker

A kínálatban szereplő dobozok könnyen feltehetők vagy levehetők az egyszerű rögzítési módnak köszönhetően. Akik csak a legszükségesebbeket kívánják magukkal vinni, azoknak készítették a Minirack tartót. További csomagszállítási megoldás lehet a csomagtartóra szerelhető szélesítés, amire akár hengertáskát, akár más poggyászt könnyen rögzíteni lehet. A fejlesztések természetesen nem álltak meg itt, hiszen a biztonság is fontos szempont a tulajdonosoknál, ezért főállvány is készült az újdonsághoz. Ezzel igazán egyszerűvé válik a parkolás, még laza talajon is. Persze az oldal állvány felfekvési felületének szélesítésére is készült egy kiegészítő.

Suzuki V-Strom 800 – Hepco & Becker

A másik oldala a védelemnek a motorra terjed ki, itt a tankig felnyúló bukócsövet, lámparácsot, és karter védőt találhatunk a katalógusban. A bukócsőre rögzíthető V1 táskákkal tovább növelhető a tároló kapacitás, míg a szerszámos doboz a vészhelyeztekben jöhet jól , a doboztartók melletti elhelyezésével, ami megkönnyíti a szerszámokhoz a hozzáférést. A bukócsőre szerelhető Nova LED lámpák segítik még jobban megvilágítani az utat. Nincs más hátra, a tulajdonosoknak ki kell válogatni a számukra megfelelő kiegészítőket, és már neki is lehet vágni a nagyvilágnak.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes