Nolan és Borsalino

Az olasz stílus két ikonjának találkozása életre kelti a Borsalino márkájú sisakokat, amelyek viselése mellett egyben gyűjthető, kultikus tárgyat is kapnak a tulajdonosok. A Nolan és a Borsalino motoros sisakok gyártásában állapodott meg egy exkluzív három éves keretben.

A tervek szerint, a 2024 nyarán bemutatkozó új vonal kreatív iránya, ennek az együttműködésnek az eredménye.

Nolan és Borsalino


A Nolan az N21 nyitott sisakjából piaci bevezetése óta több, mint 330 000 darab készült, ezért úgy gondolták tökéletes főszereplője lesz ennek a partnerségnek az elindulásakor, amihez a Borsalino Style Office adta a saját időtlenségét és eleganciáját. Az eredmény egy ikonikus sisak tiszta, lineáris és kifinomult vonalakkal, amit fém fehér és fekete színekben készítenek, ami a stílus tökéletes kombinációjában szintetizálódik, emellett figyeltek a minőségre és a hagyományos kézművességre. Mindazok az elemek, amelyek a két gyártót a Made in Italy zászlóvivőivé teszik.

Nolan és Borsalino

A sisakokat különleges formában mutatják be, a Nolan és a Borsalino logót is tartalmazó csomagolással. A terméket kizárólag a Borsalino monomárkás üzletekben, valamint a www.borsalino.com hivatalos weboldalon, valaminrt a Nolan speciális értékesi csatornáin elérhetőek.
„Úgy döntöttünk, hogy együttműködünk a Borsalinóval, mert vállalataink olyan nagy értékeket osztanak meg, mint például az odafigyelés a részletekre, a minőség és a kényelem, végül a jellegzetes stílus. Nem utolsó sorban ez egy olyan partnerség, amely közvetíti a Nolan márka megújult stratégiáját, amely egyre közelebb kerül az életmód világához és az igényes, exkluzivitásra törekvő ügyfélkörhöz.” – kommentálta Enrico Pellegrino, A Nolangroup vezérigazgatója.

Nolan és Borsalino

„Borsalino DNS-e történelmileg kapcsolódik az utazás témájához” – kommentálta Mauro Baglietto, a Borsalino menedzsere. „Ez az együttműködés fontos növekedési lehetőség márkánk számára, amely természetesen és logikusan lehetővé teszi számunkra, hogy bővítsük termékpalettánkat, így egyre közelebb kerülünk az életmód univerzumhoz egy olyan kiegészítővel, amely összhangban van a márka identitásával, és megnyitja az ajtókat egy új cél ügyfélkörhöz.
A Borsalinó 1857 óta olasz kiválóság, legmagasabb szintű képviselője a kalapgyártásnak, nemzedékről nemzedékre öröklődő kézműves savoir-faire-vel. Ma a Az Alessandria Ház hagyománya a szépség modern koncepcióján keresztül fejeződik ki, amely egyesíti a kreativitást, az innovációs szellemet és a gyártási készségeket.

Nolan és Borsalino

A Borsalino a ChimHaeres Investment része A Holding egy magánbefektetési társaság, amely az ambiciózus luxus megszerzésére és kezelésére összpontosít, valamint különböző márkákat birtokol.

Szöveg: Buny

Kép: Nolan

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes