Ducati Rally ruházat

A következő kaland utáni vágyat nem lehet megállítani. Legyen szó akár egy életre szóló utazásról, akár egy délutáni kirándulásról, a megfelelő ruházat kulcsfontosságú ahhoz, hogy minden pillanatot teljes mértékben élvezhessünk a motorkerékpáron. A magas szintű biztonság és a lehető legjobb vezetési kényelem minden körülmények között magasabb szintre emeli a vezetési élményt.

Ezt szem előtt tartva született meg az új Ducati Explorer ruhacsalád, amelyet a DesertX Rally stílusa ihletett, és a tesztversenyzők támogatásával fejlesztették ki, akik segítettek a kalandra legmegfelelőbb Ducati kifejlesztésében.

Ducati Explorer ruházat


A Ducati Explorer textilruhát feltűnő megjelenést kölcsönző színes betéteinek a Drudi Performance kreativitása adott keretet, és a DesertX Rally grafikájára emlékeztet. A rally esztétikához tartoznak a tágas zsebek és a levehető ujjak által kínált praktikum, amihez olyan tulajdonságok társulnak, amelyekkel egy komplett túraruhának rendelkeznie kell ahhoz, hogy a külső körülményekhez való alkalmazkodás veszélye nélkül biztosítsa a biztonságot. Emiatt a kabát és a nadrág nagy szilárdságú, víz lepergető Cordura anyagból készült, és egy eltávolítható második belső réteggel, kombinálva háromszorosan laminált H2Out membránnal, amely vízálló, lélegző és szélálló.

Ducati Explorer ruházat

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a membrán hordható akár a kabát alatt, hogy szélálló legyen, vagy felette, hogy esővédőként szolgáljon. Ha a hőmérséklet emelkedik, a jó szellőzés elengedhetetlenné válik: a kabát állítható szellőzőnyílásokkal rendelkezik a karokon és a mellkason, valamint egy nagy szellőzővel a hátán. A nadrágon combmagasságban is szellőzőnyílásokat alakítottak ki. A Ducati Explorer textilruha magas szintű kényelmét számos olyan részlet is garantálja, amelyek az optimális illeszkedést célozzák, mint például a kabát alján található húzózsinór, az ujjakon a neoprén mandzsetta vagy a nagy állítási lehetőséget kínáló hármas tépőzár a nadrág alján. Ez a komplett és funkcionális felszerelés női változatban is elérhető, hozzáigazított szabással.

Ducati Explorer ruházat

A biztonságot a kabát és a nadrág CE minősítése garantálja, a fényvisszaverő részek növelik a vezető láthatóságát. A kabát és a nadrág védőkkel van felszerelve a váll, a könyök, a térd és a csípő területén. A kabát hátulján egy belső zseb található, amelybe illeszkedik a Ducati Warrior 2 hátvédő. Az Explorer T7 csizmák és az Atacama C2 kesztyűk teszik teljessé a kalandra összpontosító megjelenést, tovább hangsúlyozva a ruhadarabok védelmét és funkcionális tulajdonságait, amelyeket az intenzív igénybevételre terveztek, nehéz körülmények között.

Ducati Explorer ruházat

A csizmák közvetlenül az off-road versenyek tapasztalataiból születtek, és kopásálló mikroszálas felsőrésszel, műanyag védőkkel a lábujjakon, a sarkon, a lábszáron és a bokán, valamint a klasszikus 4 csatos záródást kínálják. Természetesen CE-tanúsítvánnyal rendelkeznek, és a kényelem mellőzése nélkül még a legdöcögősebb off-road lejtőktől sem kell tartania viselőjének. A csúszásmentes mikroszálas belső párnázat a helyén tartja a lábfejet és garantálja az állandó illeszkedést hosszú utak esetén is. A TPU-ból készült mediális panel fogást biztosít a motorkerékpár oldalán és ütésvédelmet nyújt. A boka és a lábfej köré integrált puha hab páratlan kényelmet biztosít, optimalizálva az illeszkedést és a párnázást ütközés esetén.

Ducati Explorer ruházat

Az Atacama C2 kesztyűt kalandokhoz és enyhe hőmérsékletű túrákhoz tervezték. A kézháton lévő spandex anyag színe bőrborítással tökéletesen harmonizál az Explorer textilruha színblokk kialakításával.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati   

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes