Triumph Tiger 900 Rally Pro – Hepco & Becker

Tartozékok széles skáláját fejlesztették ki a Triumph új Tiger 900 Rally Pro motorjához, amelyeket kifejezetten a kalandorok és a hosszú „távfutók” igényeihez szabtak. A termékpaletta tartalmaz könnyű táskákat és kemény dobozokat, és egyéb tartozékokat.

A diszkrét C-Bow tartót felvonultató kínálat az első, amelyet kifejezetten a C-Bow táskákhoz és dobozokhoz fejlesztettek.

Triump Tiger 900 Rally Pro – Hepco & Becker


Ezek a poggyász elhelyezésére szolgáló kiegészítők kisebb befogadó képességük miatt inkább a hétvégi rövidebb túrák hasznos kellékei. A Basic tankgyűrű lehetővé teszi a Hepco & Becker tanktáskák biztonságos rögzítését. A kínálat a néhány literes, a hétköznapokhoz szükséges dolgok elhelyezére szolgáló táskáktól, a 15 literesre bővíthető, igazi túra kiegészítőig tart.

Triump Tiger 900 Rally Pro – Hepco & Becker

Az Alu- és Easyrack felsődoboz tartó platnik praktikus szállítási megoldásokat kínálnak a különböző méretű felső dobozokhoz, míg a csomagtartó szélesítés a dobozokat nem kedvelő tulajdonosoknak kínál megoldást a nagyobb csomagok elhelyezésére. Az optimális védelem érdekében lámpavédőrácsot illesztettek az első fényszóró elé, kézvédő, és fekete vagy fehér színben elérhető bukócsövet is készítettek a típushoz. A kartervédő lemez elegáns fekete vagy alumínium színben kapható.

Triump Tiger 900 Rally Pro – Hepco & Becker

A választékot egy stabil főállvány, az oldal támasz alsó felületének szélesítése teszi teljessé. A hosszú utak vándorai megelégedéssel nyugtázhatják, hogy a kínálatba felvettek gy praktikus szerszámos dobozt, ami az oldaldoboz tartó konzolra szerelhető. Ezekkel a Hepco&Becker kiegészítőkkel a Triumph Tiger 900 Rally Pro tökéletesen felkészült minden kalandra.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes