Ducati DesertX Discovery

A DesertX Discovery egy olyan motorkerékpár, amellyel a kiterjedt alapfelszereltségnek köszönhetően minden utazás felejthetetlen emlékké válik. Kis tömegével, nagyon jól használható teljesítményével, és ebben a kategóriában példaértékű alapfelszereltségével izgalmas kalandokat tesz lehetővé az úton és terepen egyaránt.

Teljes felszereltségével valóban bármilyen célt képes elérni. Az utazás minden eddiginél jobban élvezhető, mert a gyári felszereltség új szintre emeli a vezetési kényelmet.

Ducati DesertX Discovery


Az új, szemet gyönyörködtető fekete-vörös (Thrilling Black/Ducati Red) fényezéssel soha nem marad észrevétlen. A DesertX Discovery bármilyen tereppel kényelmesen és gond nélkül megbirkózik. Emiatt alapfelszereltségként megerősített kézvédőt és bukócsövet kapott, amely a vízpumpát is védi a sérülésektől. A hűtő védőburkolata és a megerősített olajteknő-védő segít megelőzni a sérüléseket még a terepen is.

Ducati DesertX Discovery

A fűtött markolat és a nagyobb szélvédő növeli a vezetési kényelmet alacsony hőmérsékleten. Az alapkivitelű középső állvány megkönnyíti a poggyászhoz való hozzáférést megállások közben, és megkönnyíti a láncon és a hátsó keréken végzett karbantartási munkákat.

Ducati DesertX Discovery

A DesertX Discovery alapfelszereltségéhez tartozik a 76 literes alumínium doboz rendszer, amely egyesíti a funkcionalitást és a stílust, és lehetővé teszi, hogy a tulajdonos mindent magával vigyen, amire szüksége van a határtalan kalandokhoz.

Ducati DesertX Discovery

A DesertX ideális útitárs még közúton is, köszönhetően az agilis és precíz váznak, amely könnyű és intuitív vezetést tesz lehetővé. A Ducati alkalmazáson keresztül használható, lépésről lépésre mutató navigáció útbaigazítását közvetlenül a kijelzőn mutatva egyértelműen a célhoz vezet. A DesertX egy sokoldalú motorkerékpár, amely kényelmes alpesi és burkolatlan utakon egyaránt helyt áll.

Ducati DesertX Discovery

A hármas homologizációnak köszönhetően a vezető többféle gumiabroncs közül választhat, a felhasználói profiltól függően közúti vagy terep mintával. A DesertX szíve a 937 köbcentis, folyadékhűtéses, dezmodromikus szelepvezérlésű Testastretta 11°-os motor, amely 9250-es fordulatszámon 110 LE-t, 6500-as fordulatszámon pedig 92 Nm maximális nyomatékot ad le.

Ducati DesertX Discovery

A mérnökök a sebességváltót és az elektronikát a motorkerékpár speciális terephasználatához optimalizálták. A DesertX három menetmóddal rendelkezik, amelyeket közúti használatra terveztek, míg kettőt kifejezetten terephasználatra fejlesztettek. A 21 liter feletti üzemanyagtartálynak köszönhetően a tankolások minimálisra csökkenthetők.

Ducati DesertX Discovery

Az új Discovery mellett a DesertX család (amely az új konfigurátorral testreszabható) tartalmazza a Rally modellt is, amely a legsportosabb és legigényesebb terepezőket célozza meg. Ez a modell azoknak való, akik szeretik a rally versenyeket. A Ducati DesertX alapkivitelben továbbra is elérhető Star White Silk fényezéssel.

Ducati DesertX Discovery

Az összes változatot csökkentett teljesítményű, 35 kW-os változatban is kínálják az A2-es jogosítvány kategóriához.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes