Modern kalandtúrázó – Moto Guzzi Stelvio Hepco & Becker

Megjelent a Moto Guzzi új Stelvioja. Több se kellett a Hepco & Beckernél azonnal lecsaptak a lehetőségre, hogy az újdonságot a rendelkezésükre álló kiegészítőikkel felruházva, egy utazásr a igazán alkalmas motorkerékpárt faragjanak belőle.

Az aszfaltot elhagyó motoroknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek minden körülmények között megállják a helyüket, hogy a tulajdonos gond nélkül elérje végcélját.

Moto Guzzi Stelvio – Hepco & Becker


A robusztus oldalsó doboztartók biztonságos rögzítést biztosítanak a Hecpo&Becker bőröndök számára hosszú túrákon, míg a C-Bow tartó elegáns megoldást kínál a kisebb táskákhoz. A Basic tankgyűrűvel a Hepco&Becker tanktáskák könnyedén és biztonságosan fel- és levehetők egy mozdulattal.

Moto Guzzi Stelvio – Hepco & Becker

A praktikus Alu- vagy Easyrack hátsó doboztartó konzolok lehetővé teszik a Hepco&Becker kínálatában szereplő felső dobozok elmozdulás mentes rögzítést kínálnak minden utazáshoz. A fekete vagy alumínium színben kapható bukócső és karterrvédő lemez optimális védelmet nyújt a motor számára. Ezen kívül a kézvédő és a kardánvédelem biztosítja a motorkerékpár fokozott biztonságát és hosszú élettartamát.

Moto Guzzi Stelvio – Hepco & Becker

A lámpavédő rács hatékonyan védi a fényszórót a sérülésektől, az oldalsó állvány szélesítő pedig stabilitást biztosít bármilyen felületen. Ezekkel a tartozékokkal a Moto Guzzi Stelvio tökéletesen felszerelt, indulhat a kaland.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes