Új kiegészítők BMW motorokhoz a Hepco & Becker-től

Az F900 GS Adventure a kalandmotorok között hódít, míg a szuperbike szegmensben az S1000RR és a még ennél versenyképesebb M1000RR kanyarodott be a Hepco & Becker telephelyére, hogy ezekhez a motorokhoz is hozzáillesszenek néhány hasznos kiegészítőt.

Az új F 900 GS Adventure gyári csomagtartó rendszerrel és bukócsővel érkezik a kereskedésekbe, ezen a téren fejlesztőknek nem sok babér termett.

Új kiegészítők BMW motorokhoz a Hepco & Becker-től


Annak érdekében, hogy az optimális védelem biztosítva legyen a kalandok során, hasznos kiegészítőket fejlesztettek, amelyek kiegészítik a meglévő funkciókat és védelmi eszközöket. Az új Basic tankgyűrű lehetővé teszi a Hepco & Becker tanktáskák könnyű rögzítését, míg a markolatvédővel a vezető keze és az érzékeny kormányrészek vannak nagyobb biztonságban. A fekete vagy alumínium színben kapható robusztus kartervédő lemez megbízható védelmet nyújt alulról.

Új kiegészítők BMW motorokhoz a Hepco & Becker-től

A stílusos lámpavédőrács a fényszórókat óvja a kavicsoktól és egyéb sérülésektől. Az oldalállvány szélesítése stabilitást biztosít egyenetlen felületeken. Végül az univerzálisan alkalmazható Nova LED kiegészítő fényszórók növelik a láthatóságot és a biztonságot éjszakai vezetés közben.

Új kiegészítők BMW motorokhoz a Hepco & Becker-től

A BMW S1000RR / M1000RR modellekhez is gyorsan fejlesztettek néhány hasznos kiegészítőt. Innovatív C-Bow tartók lehetővé teszik a C-Bow táskák és dobozok biztonságos rögzítését, míg a Basic tankgyűrű tökéletes a Hepco & Becker tanktáskákhoz, és egyszerű felrakást és levételt garantál. A hátsó ülés helyére szerelt táskatartó ideális alapot nyújt a sportos csomagokhoz, a csomagtartó szélesítés pedig további tárolóhelyet biztosít a nagyobb táskák rögzítéséhez.

Új kiegészítők BMW motorokhoz a Hepco & Becker-től

Minden tartozék pontosan úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a funkcionalitást és a stílust, új szintre emelve a vezetési élményt.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes