Archive for augusztus, 2024

Honda NX500 – 2024

A CB500X típusjelzéstől elbúcsúztunk, átvette a helyét a ’80-as évek végén megjelent NX betű kombináció. Így elhagyhatóvá vált a hengerűrtartalomra utaló szám mögötti „X”, ami ez esetben a terephasználatra alkalmasságot hivatott jelölni.

EUROPEAN BIKE WEEK 

A European Bike Week idén is visszatér a Faaki-tóhoz szeptember 3. és 8. között! A Harley-Davidson 2023-ban ünnepelte a rendezvény 25. évfordulóját, amely mindig hatalmas népszerűségnek örvend a motorozás és az élőzene rajongóinak köreiben. Ez Európa legnagyobb ingyenes motoros fesztiválja, ahol a programok egész nap, reggeltől egészen késő estig tartanak!

Ducati DesertX Rally – Hepco & Becker

Mindegy hogyan döntesz a kiegészítőket illetően a DesertX Rally esetében, biztos nem fogsz mellé nyúlni. Akár a dobozok vagy a könnyű táskák kerülnek a motorra, biztosak abban a Hepco & Becker-nél, hogy a csomagszállítás egyik legjobb módja mellett tetted le a voksodat.

A Yamaha 2025-ös krosszmotorjai

A Yamaha több mint fél évszázada a terepmotoros versenyzés élvonalában van, így a Yamaha illusztris versenyzői múltja önmagáért beszél. Ez idő alatt a Yamaha terepmotorjai számos gyártói címet, versenyzői világbajnokságot és számos futamgyőzelmet szereztek.  Ez a mélyen gyökerező elkötelezettség a versenyzés iránt nem csak azt biztosítja, hogy a Yamaha terepjáró gépjei csúcsminőségű teljesítményt és megbízhatóságot […]

Kovács Bálint a kicsúszás után egy remek 6. hellyel vigasztalódott

Az immár 13 éves múltra visszatekintő H-Moto UNI Győr Team versenyzője, a 22 éve ellenére már rengeteg nemzetközi rutinnal rendelkező Kovács Bálint ugyan nem állhatott dobogóra Assenben, de a második futamon a gyári BMW nyergében sikerült a legjobbak között végeznie. A most megszerzett hatodik helyével újabb 10 egységgel növelte a pontjai számát összetettben, amivel továbbra […]

A Nolan a MotoGP 75. évfordulója alkalmából egyedi sisakkal jelentkezett

Különleges hétvége volt a MotoGP számára Silverstone, több mint 75 éve rajongók millióit vonzotta és ragadta meg szerte a világon ez a sportág. A Nolan a 75. évfordulóra egyedi festéssel, a kategóriájában legjobb zárt sisakjával a X-804 RS U.C modellel készült.

40 ÉVES A HARLEY-DAVIDSON SOFTAIL

1984-ben a Harley-Davidson bemutatta az új Softail motorkerékpár modelljét. A rejtett hátsó felfüggesztés és az agyafúrt lengőkar-kialakítás a váznak egy klasszikus motorkerékpár letisztult profilját adta, amiben egyáltalán nem volt hátsó felfüggesztést – vagyis egy úgynevezett hardtail-t. A Softail váz rendkívül sikeresnek bizonyult, és számos ikonikus Harley-Davidson gyári custom motorkerékpár modell alapjául szolgált.

Ducati Panigale V2 utolsó kiadás

Egy limitált darabszámú, gyűjtőknek szánt szériával búcsúzik a Panigale V2. Ezzel kíván a gyár a Superquadro motor kedvelőinek kedveskedni. A 90 fokos elrendezésű, kéthengeres erőforrás kényszer vezérelt négy szelepes hengerfejekkel több, mint 30 éven keresztül szerepelt a programban, és sok rajongót szerzett magának.

Hepco & Becker tartozékok Royal Enfield motorokhoz

Jelen esetben két különböző típusnál tekintjük át, hogy mit kínál a német gyártó. A Bullet 350 a klasszikus építésű motorok képviseletében van jelen a piacon, a Himalayan viszont a népszerű kaland motorkerékpárok táborát gyarapítja.

A 2025-ös Z sorozat színei

A Kawasaki örök népszerűségnek örvendő Z sorozatának motorkerékpárjai csak néhány színben lesz elérhető az eddigiek közül, a többség pedig vadonatúj lesz. Nézzük milyen változások elé néz a sorozat színpalettája.

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes