Hepco & Becker tartozékok Royal Enfield motorokhoz

Jelen esetben két különböző típusnál tekintjük át, hogy mit kínál a német gyártó. A Bullet 350 a klasszikus építésű motorok képviseletében van jelen a piacon, a Himalayan viszont a népszerű kaland motorkerékpárok táborát gyarapítja.

A 2024-es Bullet bekerült a műhelybe, hogy megfelelő kiegészítőkkel felszerelve távozzon, amelyek ötvözik a stílust és a funkcionalitást.

Hepco & Becker tartozékok Royal Enfield motorokhoz


A fekete vagy krómozott C-Bow tartó elegáns megoldást kínál a hozzáilleszkedő oldaltáskák biztonságos rögzítésére. A kifejezetten a Bullet 350-hez kifejlesztett robusztus csövekből készített csomagtartó további lehetőséget kínál, és tökéletes táskák rögzítéséhez. A fekete bukócső megbízhatóan védi a motort, és egyedi megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak.

Hepco & Becker tartozékok Royal Enfield motorokhoz

Mivel a tankgyűrű felszerelése erre a modellre nem optimális, az Epic 11 Belt univerzális tanktáskát ajánlja a Hepco & Becker. Ezekkel a termékekkel a stílus megőrzése mellett a funkcionalitás terén is készen áll a Bullet a mindennapi kalandokra.
Tökéletes kiegészítő az indiai gyártó kaland motorjához a strapabíró oldaldoboz tartó biztos alapot ad a felmerülő szállítási igényéhez.

Hepco & Becker tartozékok Royal Enfield motorokhoz

A diszkrét C-Bow tartó biztonságos rögzítési lehetőséget kínál a speciális C-Bow táskákhoz és dobozokhoz. A Basic tankgyűrűvel a tanktáskák egyszerűen rögzíthetők és vehetők le, míg az Alurack és az Easyrack hátsó doboztartó platnik stabil megoldást kínálnak a felső dobozok, táskák rögzítéséhez. A bukócső optimális védelmet nyújt a motornak, különösen terepen. A terephasználatra is fejlesztett lámpavédő rács gondoskodik arról, hogy a fényszóró védve legyen a kavicsoktól és egyéb veszélyektől.

Hepco & Becker tartozékok Royal Enfield motorokhoz

Az univerzális Nova LED kiegészítő fényszórók rossz fényviszonyok mellett segítik jobban megvilágítani az utat. A Hepco&Becker kiegészítőivel a Royal Enfield Himalayan 450 minden kalandra felkészült – minőség és innováció a felejthetetlen élményekért két keréken.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes