Archive for szeptember, 2024

Tíz új Ninja színváltozat 2025-re

Mivel 2025-ben mindössze két jelenlegi szín marad, nem kevesebb, mint tíz új színváltozattal találkozhatunk jövőre a Ninja család kínálatában az európai kínálatban. Két fekete árnyalat marad, a többi már nem lesz elérhető.

A törökországi Bunker Custom Cycles (@bunkercustomcycles) által készített igencsak egyedi „Bunker Imprint” Honda CL250-es lett a Honda Customs verseny győztese. A 2024-es viadal az előző évek sikerére épített, de idén a CL500 és CL250 modelleket helyezték a reflektorfénybe. Azt a kettőt, amely ízig-vérig scrambler, roppant sokoldalú és a szemet gyönyörködtető formaviláguk megannyi stílusos részletből áll.

BMW S1000XR – Hepco & Becker

Tökéletes felszerelés minden kalandhoz. Az új kollekció a BMW S1000XR modellhez, emeli az utazási komfortot, a biztonságot és új szintre emeli a motor felhasználásának sokoldalúságát.

Honda Africa Twin Adventure Sports – 2025

A 2016-os bevezetése óta az Africa Twin a 2. legnépszerűbb modell az 1000 cm3 feletti Adventure kategóriában, és több mint 104 000 db talált gazdára belőle Európában. A hatalmas népszerűségnek köszönhetően mindig is a Honda három legkelendőbb modellje között volt, az elmúlt  nyolc évben 6-szor végzett az első helyen.

Kawasaki W800 2025-ös kiadása

Az ikonikus W800 sorozat gyökerei a Kawasaki motorkerékpárok tömeggyártásának kezdetéig vezethetők vissza. A kedvelt, klasszikus megjelenésű motor a 2025-ös szezonban új színben jelenik meg.

Hepco & Becker kiegészítők Triumph modellekhez

Folyamatosan dolgoznak a Hepco & Becker fejlesztői a különböző márkák típusain, hogy a piacon kapható legtöbb motorhoz megfelelő csomagszállítási kapacitást és védelmi funkciókat betöltő kiegészítőket tudjanak kínálni. A legutóbb a Triumph két modellje vendégeskedett ott.

Kovács Bálint újabb két TOP 10-es hellyel erősítette meg a pozícióját az összetettben

A 23 éve ellenére már rengeteg nemzetközi rutinnal rendelkező Kovács Bálint ismételten bizonyítani szeretné, hogy idén az IDM legszűkebb elitjéhez tartozik. A Nürburgringen rendezett hétvégén a gyári BMW nyergében ismét az élmezőnyben végzett – az első futamon a 8., míg a másodikon a 7. helyen intették le, ezzel megerősítette a helyét összetettben a világbajnoki erősségű […]

2025-ös Versys és Vulcan színek

A népszerű Versys 650 kalandtúra és a sokak által kedvelt Vulcan S egyaránt színfrissítésre készül a 2025-ös szezonban. A bemutatkozása óta „bármilyen útra alkalmas” gépként ismert, agilis Versys 650-et a Kawasaki márkakereskedői a következő szezonban ismét számos opcióval megtalálható a kínálatban.

Görbe Soma az IDM Pro Superstock 1000 bajnoka!

A H-Moto UNI Győr Team versenyzője, a 18 éves Görbe Soma megcsinálta azt, amire nagyon kevesen képesek: már az első évében megszerezte a IDM Pro Superstock 1000 bajnoki címét! Soma a Nürburgringen rendezett futamokon egy első és egy második helyet szerzett, így a szezon vége előtt egy fordulóval már bebiztosította első helyét a világ egyik […]

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes