BMW S1000XR – Hepco & Becker

Tökéletes felszerelés minden kalandhoz. Az új kollekció a BMW S1000XR modellhez, emeli az utazási komfortot, a biztonságot és új szintre emeli a motor felhasználásának sokoldalúságát.

A praktikus Lock-it rendszerű oldaldoboz tartóhoz biztonságosan rögzíthetők a kollekció dobozai.

BMW S1000XR – Hepco & Becker


A feltűnés mentes C-Bow tartók elegáns megoldást kínálnak a kisebb csomagok elhelyezésére alkalmas táskák és dobozok számára.  Két megoldást kínálnak a hátsó doboz felfogatására, az Alu- és Easyrack tartókkal pillanatok alatt fel lehet tenni, illetve le lehet venni a felső dobozt, a tartót egyszerűen fel kell szerelni az eredeti csomagtartóra. Másik megoldásként egy közdarabbal is felszerelhető a platni, amennyiben a modellvariáns kialakítása ezt kívánja.

BMW S1000XR – Hepco & Becker

A Minirack tartó kisebb táskák biztonságos rögzítéséhez alkalmas alap, további poggyász elhelyezési lehetőséget a Basic tankgyűrű jelenthet, amelyre a kínálatban szereplő tanktáskák helyezhetők fel egy mozdulattal. A károk megelőzése érdekében típus specifikus bukócsővel látták el a motort, amelyre bukógombák szerelhetők így nyújtva optimális védelmet az érzékeny részeknek. Továbbá készült még markolatvédő, oldalállvány talp szélesítés is a biztonság és a stabilitás növelése érdekében.

BMW S1000XR – Hepco & Becker

A bukócsőre szerelhető Nova-LED fényszórók garantálják a megfelelő megvilágítást, ezáltal növekszik az éjszakai közlekedés biztonsága a „látni és látszani” elv érvényesülésével. A msot felsorolt kiegészítők akár túrán, akár a hétköznapi közlekedés során tovább emelik a motor funkcionális képességeit, komfortját és biztonságát.

Szöveg: Buny
Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes