Triumph Speed 400 – Hepco & Becker

 900-as Scrambler átépítése után megjelent a teljesen új 400-as Speed modell is a Triumph kínálatában. Több se kellett a Hepco & Becker fejlesztőinek, azonnal nekikezdtek a rendelkezésre álló kiegészítők hozzáillesztéséhez.

Kézenfekvő volt a C-Bow tartó felszerelése, ami stílusos, és a tulajdonosi igényeknek megfelelő táskákkal vagy dobozokkal kombinálható.

Triumph Speed 400 – Hepco & Becker


További poggyász elhelyezéséhez a legjobb megoldás az Alu- vagy Easyrack hátsó doboztartó felszerelése a felső doboz rögzítéséhez. Kisebb hátsó táskák alapjául a Minirack tartó látszik a legjobb megoldásnak. A csomagtartó szélesítéshez könnyen rögzíthetők a nagy méretű táskák vagy hengerzsákok, ami rugalmasságot és klasszikus stílust kölcsönöz a csomagszállításnak.

Triumph Speed 400 – Hepco & Becker

A fekete színű bukócső védi a motort, az oldal állvány szélesítés lazább talajon kínál biztosabb leállítási lehetőséget. A Nova-LED kiegészítő fényszórók rossz látási viszonyok között növelik a belátható utat és a láthatóságot. További lehetőség a fontos túra kellékek elhelyezésére a hevederekkel rögzíthető Epic 11 tanktáska.

Triumph Speed 400 – Hepco & Becker

Ezekkel a kiegészítőkkel felruházva egy 400-as Triumph Speed is képessé válik a túrázásra.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes